Πρωταγωνίστρια του βίντεο η 47χρονη (πλέον) Ιταλίδα ηθοποιός η οποία «μάγεψε» για ακόμη μία φορά τους πάντες στη φωτογράφηση για τη νέα καμπάνια Ανοιξη-Καλοκαίρι 2012 των Ντόλτσε&Γκαμπάνα που πραγματοποιήθηκε στο Πορτοφίνοτης Ιταλίας.

Βλέποντας το βίντεο θα μπορούσαμε να παρατηρήσουμε ότι η έμπνευση των Ντόλτσε&Γκαμπάνα είναι ο ιταλικός τρόπος ζωής, η ιταλική οικογένεια με τις παραδόσεις και τα χαρακτηριστά της.

Η ηθοποιός και μούσα του οίκου επί σειρά ετών και το πρόσωπο του οίκου για το λανσάρισμα της νέα σεζόν, εμφανίζεται στο βίντεο αισθησιακή και ισχυρή, μητέρα και αρχηγός της οικογένειας. Φοράει κατακόκκινο κραγιόν και φορέματα που αναδεικνύουν τις καμπύλες της, ενώ αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως η σχέση της με τον φακο είναι απλά…άψογη.

«Αγαπάμε τη Μόνικα κι έχουμε δουλέψει μαζί πολλές φορές τα τελευταία 20 χρόνια. Η ομορφιά της είναι διαχρονική», δηλώνει με ενθουσιασμό οΝτομένικο Ντόλτσε.

Ο Στέφανο Γκαμπάνα από την πλευρά του λέει ότι, «είμαστε παλιοί φίλοι της Μόνικα. Γνωριστήκαμε το 1989, μεγαλώσαμε μαζί. Είναι μια φανταστική γυναίκα, πολύ λαμπερή, πολύ θηλυκή. Ήταν σαν να εργαζόμασταν με μέλος της οικογένειας μας. Είναι το είδωλό μας, είναι το έμβλημα του οίκου μας».

«Η ιδέα της κολεξιόν ήταν να δημιουργήσει διαφορετικούς χρωματισμούς ανάλογα με την διάθεση της ημέρας. Αγαπώ όλες τις σκιές της συλλογής και μου αρέσουν τα διαφορετικά χρώματα ανάλογα βέβαια με το πως νιώθω» συμπληρώνει η Μόνικα Μπελούτσι.