Είναι η νέα διαφημιστική καμπάνια του γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuittonγια την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από όλες τις πλευρές «ζαχαρένια».

Πρωταγωνίστριες του βίντεο είναι οι ρώσικης καταγωγής Ντάρια Στρόκους και Κάτι Νέσερ. Παρουσιάζουν τις δημιουργίες του Μαρκ Τζέικομπς και τις βλέπουμε να ποζάρουν με τον δικό τους ρομαντικό τρόπο στο φακό του διάσημου φωτογράφου Στίβεν Μαιζέλ.

Το σκηνικό κοριτσίστικο, μοιάζει να είναι βγαλμένο από παραμύθι και ρετρό καταστήματα παγωτών. Το ύφος ανάλαφρο και τα χρώματα που επικρατούν είναι οι παστέλ αποχρώσεις του ροζ και του λευκού.

Ο Μαρκ Τζέικομπς δήλωσε στο περιοδικό WWD ότι σε αυτή την καμπάνια «είναι όλα πολύ ήρεμα και γλυκά, και την ίδια στιγμή δυνατά και γραφικά. Όλο το ύφος και η υφή της συλλογής -η φωτεινότητα, η κομψότητα, οι δαντέλες, οι οργάτζες- δημιουργούνται εκ νέου, μέσα από τις καταπληκτικές εικόνες του Στίβεν Μαιζέλ». Ενώ λίγο πριν τη φωτογράφιση τόνισε ότι «είμαι σίγουρος ότι μοιάζει τόσο νόστιμη, λαχταριστή και φρέσκια, όσο η άνοιξη που έρχεται».

Απολαύστε την βλέποντας το making of του βίντεο