Τον τελευταίο καιρό τα βίντεο έχουν την τιμητική τους και μπορούν να θεωρηθούν απαραίτητο συστατικό για μια πετυχημένη συνταγή.

Η Prada υιοθετώντας αυτή την τακτική, λανσάρει τα καινοτόμα πτυσσόμενα γυαλιά ηλίου της καλοκαιρινής συλλογής της, με την ονομασία Folding in Love, με έναν τρόπο διαφορετικό –όπως και τα ίδια τα γυαλιά- μέσα από ένα βίντεο παιχνίδι.

Το βίντεο πρωτοποριακό και παιχνιδιάρικο με σαφής επηρροές από τα κλασσικά βίντεο παιχνίδια Arcade που όλοι γνωρίζουμε και έχουμε παίξει κατά καιρούς. Δείχνει τις περιπέτειες των γυαλιών μέσα από ενά σουρεαλιστικό ταξίδι στο σύμπαν της Prada, περιγράφοντας ένα εικαστικό σύμπαν που βρίσκεται μεταξύ φαντασίας και ψηφιακής αναπαραγωγής 3D.

Παρακολουθώντας το βίντεο, η αδρεναλίνη ανεβαίνει καθώς ο πρωταγωνιστής (βλέπε στο βίντεο τα μαύρα πτυσσόμενα γυαλιά ηλίου) προσπαθεί να περάσει από διάφορες δοκιμασίες. Να ξεφύγει, για καλή μας τύχη επιτυχώς, ανάμεσα από τροχήλατες βαλίτσες, μονογράμματα, ζώνες και χαρτοφύλακες, όλα αξεσουάρ από τις συλλογές της Prada. Το τέλος; Ρομαντικό αλλά και αναμενόμενο, με την κατάκτηση της «πριγκίπισσας» (βλέπε στο τέλος του βίντεο τα λευκά, πτυσσόμενα κι αυτά, γυαλιά ηλίου).

Η σκηνοθεσία έγινε από το στούντιο Μοντέκρασι με έδρα το Μιλάνο και ποιό συγκεκριμένα από τους Τζουλιάνο Φεντερίκο και Μάρκο Μπράγκα. Για το soundtrack η Prada επέλεξε να συνεργαστεί με το μουσικό συγκρότητα Ladytron από το Λίβερπουλ και το κομμάτι τους «Ace of Hz» από το άλμπουμ «Gravity the Seducer» που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2011.

Δείτε το βίντεο. Προσοχή όμως…δεν παίζετε εσείς!

Εμείς μπορούμε να πούμε ότι είναι από τα πιό έξυπνα βίντεο που έχουμε δει. Εσείς;