Ένα διαφορετικό show που έχει στόχο να παντρέψει τη μόδα με τη μουσική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν σήμερα στο κλειστό του Tae Kwon Do. Στη σκηνή θα εμφανιστούν έλληνες μουσικοί και τραγουδιστές, ενώ παράλληλα θα «τρέχουν» τα fashion shows καταξιωμένων αλλά και νέων σχεδιαστών με δημιουργίες τους από τις συλλογές τους Ανοιξη-Καλοκαίρι 2012.

Την επιμέλεια του show έχει αναλάβει o fashion director, Μιχάλης Πάντος και την καλλιτεχνική του καθοδήγηση, ο υπεύθυνος τουΧοροθεάτρου του Κ.Θ.Β.Ε Κωνσταντίνος Ρήγος. Παρουσιάστριες είναι η Βίκυ Καγιά και η Μαίρη Συνατσάκη με guest host τον Κώστα Μαρτάκη.

Οι σχεδιαστές και οι καλλιτέχνες που θα μοιραστούν την σκηνή, πολλοί:

– Angelos Bratis με απλές και καθαρές γραμμές, λοξά κοψίματα και φυσικά υλικά και με τη μουσική συνοδεία των Ελένη Φουρέιρα & Claydee.

– Angelos Frentzos με την καινούργια τεχνική που έχει υιοθετήσει, την τεχνική sound print. Μαύρο και λευκό μετάξι, ακούγοντας My excuse & Ilia Darlin.

– Apostolos Mitropoulos με κολεξιόν χρωματιστή με πολλά prints αλλά και αρκετό χιούμορ, με Σάκη Ρουβά.

– Celia Kritharioti Haute Couture με τη μουσική συνοδεία του Μηδενιστη και της Demy.

– Οι συνεργάτιδες του ΒΗΜΑdonna Delight με κομμάτια εμπνευσμένα από τα φλαμίνγκο, πλεκτό με μεταξωτά στοιχεία και γραμμικά illustrations, με τη μουσική του Leon.

– Deux Hommes με Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα παρουσιάσει σε πρώτη εμφάνιση το καινούργιο της τραγούδι.

– Efi Papaioannou με Nατάσα Θεοδωρίδου, συνεργασία που κρατεί και εκτός event. Η σχεδιάστρια υπογράφει ορισμένα ρούχα από την γκαρνταρόμπα των live της γνωστής τραγουδίστριας.

– Δημιουργίες της Kore-Sophia Kokosalaki με τη μουσική συνοδεία των My Wet Calvin.

– Και δημιουργίες της Λουκίας υπό τη μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

To event έχει φιλανθρωπικό σκοπό. Μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Ωρα προσέλευσης 19:00 και τα εισιτήρια από 20 έως 30 ευρώ, τα οποία μπορείτε ακόμη να προμηθευτείτε από τα καταστήματα Metropolis, από τα καταστήματαVodafoneκαι online από το www.ticketshop.gr.

Δείτε το βίντεο.

Aναμεταδόσεις:

· Mad Radio 106,2 με ζωντανή αναμετάδοση.

· Το Mad TV θα μεταδίδει ζωντανά ό,τι συμβαίνει από τις 20:00 μέχρι και το τέλος της βραδιάς, με συχνές συνδέσεις, updates στη σκηνή αλλά και ό,τι συμβαίνει στα παρασκήνια.

· Οnline μέσω των ιστοσελίδων www.madwalk.gr και www.vodafone.gr.

· Και λίγες ημέρες αργότερα το event θα μεταδοδεί από τον ΑΝΤ1 (η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη).