Το λεύκωμα πρωτότυπο, σαν φωτογραφικός διάλογος μεταξύ τους και με περισσότερες από 450 φωτογραφίες- άλλες έγχρωμες και άλλες ασπρόμαυρες- κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Grand Central Publishing.

Ο Τέρρι Ρίτσαρντσον ακολουθεί την Λέιντι Γκάγκα- κυριολεκτικά παντού- για περίπου 1μιση χρόνο. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από το φεστιβάλ Λολαπαλούζα τον Αύγουστο του 2010 και τελείωσε το Φεβρουάριο του 2011 με την εμφάνισή της στα βραβεία Γκράμι, αλλά και στο τελευταίο show της περιοδείας με τον τίτλο Monster Ball.

Ο Ρίτσαρντσον είχε πλήρη πρόσβαση στην καθημερινότητα της, σε σημείο που μπορούσε να ξεπεράσει και τα όρια. Για παράδειγμα τη φωτογράφιζε στην τουαλέτα, στο ντουζ, όταν ξυπνούσε, όταν βούρτσιζε τα δόντια της, ακόμη και γυμνή, πάντα όμως με τη συναίνεσή της.

Η Γκάγκα λέει σε μία συνέντευξή της στο MTV για τον Ρίτσαρντσον ότι «μου άρεσε πολύ που αγαπούσε τους φανς μου. Τους φωτογράφιζε με τον ίδιο τρόπο που φωτογράφιζε και εμένα, αν ξέρεις πως συμπεριφέρεται σε μια φωτογράφιση θα καταλάβεις κ εσύ τι εννοώ. Είναι σούπερ».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.ladygagaxterryrichardsonthebook.com/

και στο http://ladygaga.wikia.com/wiki/Lady_Gaga_X_Terry_Richardson_(book)