Η Ισπανικήκωμωδία «Tres»τουJuanCarlosRubio (απο τους πιο πολυανεβασμένους συγγραφείς του διεθνούς σύγχρονου θεάτρου) που σημείωσε τεράστιαόπου και αν ανέβηκε, παρουσιάζεταιστο Θέατρο OLVIO σε σε μετάφραση Δημήτρη Ψαρρά και σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά.

Τρεις καρδιακές φίλες από το σχολείο, που μόλις μπήκαν στα 40, η Ροθίο (Γεωργία Σιακαβάρα),ηΝούρια (Ιωάννα Σταυροπούλου)και η Άντζελα (Δάφνη Μανούσου), βρίσκονται μετά απόείκοσι τρίαολόκληρα χρόνια, σ’έναreunionμε απρόβλεπτη εξέλιξη.

Μόνες και όχι τόσο ευτυχισμένες στην προσωπική τους ζωή, συνειδητοποιούν μέσα από την επανασύνδεσή τους πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που εμείς επιλέγουμε.

Χωρίς να ‘χουν χρόνο για άλλο δράμα, αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέριατους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους και ναπραγματοποιήσουν τ’ όνειρό τους : Ναγίνουν και οι τρεις μητέρες , πριν να είναι πολύ αργά!

Επειδή όμως ο ιδανικός σύντροφος και πατέρας δεν έχει βρεθεί όλα αυτά τα χρόνια, αποφασίζουν να βρουν οι ίδιες τον τέλειο άντρα και να τον πείσουν να τους χαρίσει μερικά… σπερματοζωάρια!

Η αναζήτηση ξεκινά και oτέλειος άντρας εντοπίζεται. Όμορφος, ψηλός, μελαχρινός, έξυπνος, ο Κάρλος (Λευτέρης Δημηρόπουλος) έχει τον ιδανικό γενετικό συνδυασμό. Το μόνο που μένει είναι να μπορέσουν να τον πείσουν να τους δώσει τα σπερματοζωάρια του, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, ώστε να μείνουν έγκυες και οι τρεις και να μεγαλώσουν τα παιδιά οι τρεις τους σαν αδερφάκια!

info:

OLVIOtheater

Ιερά Οδός 67, Βοτανικός

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.30

Τηλ: (+30) 210 3414118