Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, 10:00 – 20:00, οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων “Stray.Gr” σας προσκαλούν στο 13ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα. Θα πραγματοποιηθεί στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα, απέναντι από την Τεχνόπολη στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Στο Βazaar θα βρείτε:

* Γούρια για τη νέα χρονιά και Χριστουγεννιάτικα στολίδια

* Κοσμήματα

* Είδη για τον σκύλο και τη γάτα σας

* Δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα

* Βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα

* Ρούχα & αξεσουάρ μεταχειρισμένα-καθότι μόδα είναι και γυρίζει

* Όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.Gr, t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες, ποδιές μαγειρικής, ομπρέλες και τσάντες

* και φυσικά, έναν πλούσιο μπουφέ με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά (δοκιμάστε τα brownies της Άσπας και θα με θυμηθείτε).

Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του σωματείου Stray.Gr το οποίο ιδρύθηκε το 2003 από μια ομάδα φίλων που γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου και που είχαν ως κοινό παρανομαστή την προσφορά βοήθειας στα αδέσποτα ζώα. Είναι αναγνωρισμένο και εγκεκριμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο με έδρα την Αθήνα.ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα και τη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης.Αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές, δεν λαμβάνει κανενός είδους οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς και συντηρείται αποκλειστικά από τις συνεισφορές των μελών και τις δωρεές φίλων του Σωματείου και των αδέσποτων ζώων.