1. Αντηλιακό
Γνωρίζουμε πλέον καλά τις βλαβερές συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει ο ήλιος στην επιδερμίδα μας. Γι’ αυτό προστατευόμαστε απο τον ήλιο ανανεώνοντας συχνά το αντηλιακό του προσώπου και του σώματος. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό σε ότι αφορά την υγεία και την ομορφιά από την αντηλιακή προστασία.
2. After Sun
Η καλλυντική φροντίδα μετά την ηλιοθεραπεία είναι εξίσου σημαντική με την αντηλιακή προστασία. Συμβάλλει στη βελτίωση και την παράταση του μαυρίσματος ενώ παράλληλα δροσίζει και ενισχύει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας. Ιδανικό είναι ένα προϊόν με γιαούρτι ή aloe vera που θα ενυδατώσει βαθιά και θα καταπραΰνει το δέρμα μετά από την πολύωρη έκθεση στον ήλιο.
3. Μαντηλάκια καθαρισμού
Έπειτα από μια κουραστική μέρα ή ένα ξέφρενο ξενύχτι, το μόνο που θέλουμε να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ μας γρήγορα και εύκολα. Επιλέγουμε βιοδιασπώμενα μαντηλάκια προσώπου με φυσικά συστατικά που απομακρύνουν κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων.
4. Κραγιόν
To καλοκαίρι δεν χρειαζόμαστε έντονο μακιγιάζ. Αρκεί λίγο χρώμα στα χείλη, με ένα κραγιόν ή λιπγκλος σε φλογερή απόχρωση που θα κάνει το απαιτούμενο κοντράστ με την μαυρισμένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Ιδανικά επιλέγουμε συνθέσεις που να ενυδατώνουν τα χείλη.
5. Αδιάβροχη μάσκαρα
Για όσες δεν μπορούν να αποχωριστούν τη μάσκαρα, το καλοκαίρι είναι η εποχή που πρέπει να δοκιμάσετε μια αδιάβροχη σύνθεση. Δεν πρέπει να υποτιμάμε την δύναμη της υγρασίας και της εφίδρωσης. Παράγοντες που μπορούν εύκολα να χαλάσουν το μακιγιάζ των βλεφαρίδων δημιουργώντας ανεπιθύμητες μουτζούρες.

6. Βαθιά ενυδάτωση
Η καθημερινή ενυδάτωση πρωί και βράδυ είναι κανόνας απαράβατος για την ομορφιά. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που η επιδερμίδα χρειάζεται επιπλέον ενυδάτωση. Μια κρέμα προσώπου και ένα Booster βαθιάς ενυδάτωσης είναι το αντίδοτο στις υψηλές θερμοκρασίες και τις εξωτερικές επιθέσεις που ταλαιπωρούν το δέρμα.

7. Άρωμα σε μορφή σπρέι
Αντικαθιστούμε το άρωμα μας με ένα αρωματικό σπρέι σώματος. Είναι πολύ πιο ελαφρύ από ότι ένα τυπικό άρωμα, έτσι μπορούμε να το ψεκάζουμε όσες φορές θέλουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς τον ενδοιασμό ότι το παρακάναμε.
8. Έλαιο σώματος
Για να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο το χρυσαφένιο χρώμα του καλοκαιριού η μεταξένια αίσθηση ενός ελαίου σώματος είναι απαραίτητη. Επιλέγουμε ένα με ιριδίζουσα σύνθεση που ενισχύει τη λάμψη της επιδερμίδας και το απλώνουμε στα σημεία που εκτίθενται (πόδια, χέρια, ντεκολτέ).
9. Βερνίκι νυχιών
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορούμε να πειραματιστούμε άφοβα με το χρώμα στα νύχια. Ωστόσο για να εξασφαλίσουμε extra διάρκεια στο μανικιούρ είναι προτιμότερο να επιλέγουμε τα ειδικά βερνίκια που κρατάνε τουλάχιστον 1 εβδομάδα.
10. Μπρονζέ πούδρα
Φοριέται άλλοτε για να δώσει άλλοτε την αίσθηση ηλιοκαμένου λουκ και άλλοτε απλά για να τονίσει το ήδη χρυσαφένιο μας χρώμα. Το μυστικό είναι να μην το παρακάνουμε με την ποσότητα και να την απλώνουμε χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ πινέλο.
11. Αποσμητικό
Ένα αποσμητικό που θα παρέχει 24ωρη προστασία είναι απαραίτητο ειδικά για τις ζεστές μέρες. Επιλέγουμε ένα με δροσερό και διακριτικό άρωμα ώστε να μην μπερδεύεται με το άρωμα που φοράμε.