1. Τα προϊόντα της Phyto περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα. Μπορούν να αναπτύξουν τη δράση που γνωρίζουμε ότι έχουν τα πιο «ισχυρά» προϊόντα περιποίησης ή styling?

Φυσικά. Η υψηλή συγκέντρωση φυτικών εκχυλισμάτων των προϊόντων της PHYTO είναι απολύτως αποτελεσματικές, απαιτούν βεβαίως την υπομονή μας καθώς η μέγιστη αποτελεσματικότητα των προϊόντων περιποίησης επιτυγχάνεται στις 3 εβδομάδες χρήσης. Σε απόλυτη αρμονία με τους ρυθμούς και της ίδιας της Φύσης. Αυτή είναι άλλωστε και η φιλοσοφία των προϊόντων. Όμορφα μαλλιά με τη δύναμη της Φύσης. Ως προς τα προϊόντα styling, είναι και αυτά σε απόλυτη αρμονία με την με τις δυνατότητες του τριχωτού. Απαλές υφές οι οποίες ενισχύουν, προστατεύουν ή δημιουργούν το αποτέλεσμα που θέλουμε στην εμφάνισή μας, χωρίς να επιβαρύνουν και να «πνίγουν» την τρίχα. Όπως αναφέρει και ο ίδιος ο ιδρυτής της PHYTO, Patrick Ales: «Τα μαλλιά είναι ζωντανά και πολύτιμα. Αποστολή της PHYTO είναι να τα φροντίζει και να τα σέβεται.»


2. Κάθε τύπος μαλλιών χρειάζεται ειδική φροντίδα. Πως αντιμετωπίζεται αυτό από τη Phyto, τις καλύπτει η γκάμα προϊόντων?

Η έρευνα που διεξάγεται με κορυφαίους επιστήμονες και η χρήση των πιο προηγμένων τεχνικών δίνουν τη δυνατότητα στους ερευνητές του εργαστηρίου PHYTO να καινοτομούν, ανακαλύπτοντας νέα πεδία δυνατοτήτων στoν ανεξάντλητο θησαυρό πόρων που αντιπροσωπεύουν τα φυτά. Για τη PHYTO, η ομορφιά προϋποθέτει φροντίδα σε βάθος. Δεν νοούνται όμορφα μαλλιά χωρίς υγιές τριχωτό της κεφαλής. Γι’ αυτό τον λόγο, η PHYTO φροντίζει την τρίχα ολιστικά, από τη ρίζα ως την άκρη, με σεβασμό στο οικοσύστημα των μαλλιών και σε κάθε τύπο μαλλιών.


3. Ποιο θεωρείται το βασικό πλεονέκτημα των προϊόντων?

Οι έως και 100% φυτικές, αποτελεσματικές συνθέσεις των προϊόντων, οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς απόλυτα προσαρμοσμένες στις σημερινές ανάγκες των μαλλιών.

4. Οι σημερινές φόρμουλες στηρίζονται στις αρχικές συνθέσεις που δημιούργησε ο Patrick Ales τη δεκαετία του ’50?

Ναι, οι συνθέσεις παραμένουν ίδιες! Είναι ελάχιστα τα προϊόντα των οποίων οι συνθέσεις έχουν εμπλουτιστεί. Αξίζει να αναφερθεί ότι το αντηλιακό μαλλιών PHYTOPLAGE είναι ακριβώς το ίδιο με το πρώτο, το οποίο είχε εμπνευστεί και δημιουργηθεί για την Brigitte Bardot το 1974!

5. Υπάρχει ίσως ένα πράγμα που πρέπει πάντα να κάνει ώστε να τα διατηρήσει υγιή και λαμπερά?

Οι γυναίκες θα πρέπει να αγαπάμε τα μαλλιά μας, να τα φροντίζουμε… Εάν υπήρχε ένα προϊόν που χαρίζει τα μαλλιά υγεία, δύναμη και ζωντάνια αυτό είναι το PHYTOPOLLÉINE – Ελιξίριο αναζωογόνησης 100% φυτικό, για εξυγίανση όλων των τύπων τριχωτού της κεφαλής. Λατρεμένο προϊόν, 100% φυτικό, με 1.750 γραμμάρια φυτών συμπυκνωμένα σε 25 ml ελιξίριο! Δρα σαν ισχυρό διεγερτικό εξυγιαίνοντας το τριχωτό της κεφαλής κάθε τύπου.