Gold Must de Cartier του Cartier

Η πολυτέλεια που χαρακτηρίζει τον οίκο κλείνεται μέσα στο επιβλητικό μπουκάλι του Must de Cartier Gold Eau de Parfum. Το γιασεμί απογειώνει τη θηλυκότητα ενώ η βανίλια χαρίζει ένα τρυφερό τελείωμα.

La Nuit Tresor της Lancome

Μια ωδή στο μαύρο τριαντάφυλλο, το λουλούδι σήμα κατατεθέν της Lancôme. Το La Nuit Trésor είναι η σκοτεινή και σαγηνευτική έκδοση του κλασικού αρώματος με το τριαντάφυλλο Δαμασκού να επιβάλλεται στη σύνθεση και το πατσουλί να τη σφραγίζει.

Camicia 113 του Gianfranco Ferre

Ένα εκλεπτυσμένο άρωμα που μας θυμίζει τις αιώνια κομψές δημιουργίες του Τζιανφράνκο Φερέ και ειδικά το θρυλικό λευκό πουκάμισο. Μανόλια, πατσουλί και musk μας χαρίζουν τον ερωτισμό που εξέπεμπαν η Σοφία Λόρεν και η Τζίνα Λολομπριτζίτα.

Armani Code Satin του Giorgio Armani

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι χαρίζει την υπογραφή του σε εσάνς που αφήνουν μια αίσθηση μυστηρίου πίσω από την κομψότητα. Στο βαθύ κόκκινο μπουκάλι του Armani Code Satin κρύβεται ένα παιχνίδι αποπλάνησης και μυστηρίου που δημιουργούν το δροσερό νερολί, το πορτοκάλι και το πικάντικο τζίντζερ.

Gucci Bamboo του Gucci

Εξωτικό και ταυτόχρονα κλασικό, το νέο άρωμα του οίκου Gucci συνδυάζει τον κρίνο Καζαμπλάνκας και το σανταλόξυλο. Δύο διαφορετικές νότες που ενώνονται μαγικά και θυμίζουν την πολυπλοκότητα της γυναικείας φύσης.

The One Essence των Dolce & Gabbana

Ένα σοφιστικέ άρωμα με oriental-floral χαρακτήρα βασισμένο στην αρχική σύνθεση της εμβληματικής εσάνς The One. Περγαμόντο, γιασεμί και βανίλια ενώνονται για να δημιουργήσουν μια ευωδιά τόσο έντονη που θα διαρκέσει όλη τη νύχτα των Χριστουγέννων.