Οι έντονοι ρυθμοί του σύγχρονου τρόπου ζωής δημιουργούν συνεχώς την ανάγκη για μικρές αποδράσεις. Ένας μοναδικός χώρος αναζωογόνησης όπου μπορείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης είναι το GB Spa, στην καρδιά της Μεγάλης Βρεταννίας. Μια πραγματική όαση στο κέντρο της πόλης αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη spa που ξέρει να επιλέγει. Στο πολυτελές ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία βρίσκεται ένας χώρος όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση και το σύγχρονο πνεύμα συναντά το κλασικό.

Το GB Spa παρουσιάζει με υπερηφάνεια και κατά αποκλειστικότητα την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων και περιποίησης, ESPA. Κάθε θεραπεία ESPA είναι μία ολοκληρωμένη εμπειρία φροντίδας σ’ ένα περιβάλλον απόλυτης πολυτέλειας. Η ESPA έχει επιτύχει το όνομά της να είναι συνώνυμο της ποιότητας και των εκπληκτικών αποτελεσμάτων χρησιμοποιώντας συνδυασμό προϊόντων και θεραπευτικών τεχνικών, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Η ιδανική επιλογή για να κάνετε δώρο στον εαυτό σας λίγες στιγμές χαλάρωσης, ευεξίας και αναζωογόνησης. Μπορείτε επίσης να χαρίσετε όλο τον χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους την απόλυτη πολυτέλεια με μία δωροεπιταγή του GB Spa.

***Για να κλείσετε ραντεβού ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας, επικοινωνήστε στο +30 210 3330799/772, στην ηλεκτρονική διεύθυνση spa.gb@starwoodhotels.com, ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gbspa.gr.