**Resistance Masque ]Thérapiste της Kérastase

Τα μαλλιά γίνονται θαμπά και ξηρά από το αλάτι και τα προϊόντα styling που εφαρμόζουμε στις διακοπές μας. Απλώνουμε την πλούσια μάσκα αναδόμησης και επανόρθωσης σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών επαναφέροντας τη ζωντάνια και την απαλότητα.

**Deep Repair Masque του Pantene Pro-V

Ακόμα κι αν χρησιμοποιούμε προϊόντα προστασίας από τον ήλιο, η τρίχα ταλαιπωρείται. Χρησιμοποιούμε τη μάσκα αναδόμησης και προστασίας τόσο κατά την περίοδο των διακοπών όσο και μετά ώστε να αποφύγουμε τυχόν ανεπανόρθωτη ζημιά.

 

**Pro Fiber Restore Masque της L’ Oréal Professionnel

Ο ήλιος ξεθωριάζει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών και παράλληλα τους στερεί τη δύναμη. Η ειδικά μελετημένη μάσκα επανόρθωσης προστατεύει την τρίχα και αφήνει τα μαλλιά με υπέροχο άρωμα παιώνιας και ίριδας.

 

**Elvive Extraordinary Oil της L’ Oréal Paris

Ο ήλιος και η θάλασσα προκαλούν στα μαλλιά έντονο φριζάρισμα και ξηρότητα. Η μάσκα θρέψης σε μορφή balm με έξι έλαια σπάνιων λουλουδιών και τρυφερή υφή βουτύρου προσφέρει βαθιά θρέψη και απόλυτη πειθαρχία.

 

Το αλάτι, ο ήλιος, το χλώριο της πισίνας και ο αέρας ταλαιπωρούν τα μαλλιά. Για να διατηρήσουμε ζωντανό το χρώμα αλλά και την υγιή όψη της τρίχας είναι σημαντικό το καλοκαίρι να αλλάζουμε τακτικά τα προϊόντα φροντίδας. Επιλέγουμε συνθέσεις με ενυδατικά συστατικά και μάσκες περιποίησης που προστατεύουν και επανορθώνουν τις φθορές

**Μάσκα θρέψης Fructis Grow Strong της Garnier

Το συχνό brushing σε βρεγμένα από τη θάλασσα μαλλιά σπάει την τρίχα με αποτέλεσμα να χάνει τη δύναμή της. Εφαρμόζοντας τη μάσκα και επιμένοντας στις άκρες χαρίζουμε ενδυνάμωση χάρη στο συνδυασμό Stemoxydine, Ceramide και του ενεργού συμπυκνώματος φρούτων που περιέχει.

 

**Phytokératine Extrême Exceptional Mask της Phyto

Επαναφέρουμε τη φυσική υγρασία και λάμψη που χάνει η τρίχα από την έκθεση στον ήλιο, στη θάλασσα και στο νερό της πισίνας με την εφαρμογή μιας μάσκας επανόρθωσης και θρέψης που περιέχει φυτική κερατίνη, έλαιο μπαομπάμπ και εκχύλισμα παιώνιας.

**Nourish Reconstruction Mask των Toni & Guy

 

Με τη χρήση της μάσκας θρέψης και αναδόμησης προλαμβάνουμε την ανεπανόρθωτη φθορά αποφεύγοντας το κόψιμο των μαλλιών. Για καλύτερα αποτελέσματα, αφού απλώσουμε τη μάσκα, αποφεύγοντας τη ρίζα, τα τυλίγουμε με μια νωπή πετσέτα και την αφήνουμε για 15 λεπτά.

 

***ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δήμητρα Γκασιάμη
(ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ)