Ποιος θα το έλεγε ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες θα δημιουργούσαν ένα απόλυτα φυσικό look; Η αγγλίδα ντιζάινερ Mary Graham και το σκέφτηκε και το πραγματοποίησε. Αφορμή στάθηκε η αμφισβήτηση της απέναντι σε όλα αυτά τα προϊόντα ομορφιάς που φέρουν το χαρακτηρισμό “natural” ενώ στην πραγματικότητα εμπεριέχουν ελάχιστα συστατικά φυσικής προέλευσης.

 

Γι’ αυτό, για τη δημιουργία των ψεύτικων βλεφαρίδων, που υπογράφει, χρησιμοποίησε μόνο ό,τι η μητέρα φύση παράγει: γρασίδι, πευκοβελόνες και όποια πρασινάδα βρήκε στα γειτονικά πάρκα ενώ η κόλλα, για να σχηματιστούν οι βλεφαρίδες αλλά και να στερεωθούν κατόπιν στο μάτι, δημιουργήθηκε από αυγά και πάγο. Επιπλέον, η Graham σημειώνει ότι υπάρχει μια πολύ γνωστή φαρμακευτική εταιρεία στην Αγγλία η οποία κατασκευάζει   «φυσικά» ζευγάρια ψεύτικων βλεφαρίδων όπου το μόνο ακατέργαστο υλικό είναι το νερό τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σχετικότητα της «φυσικότητας» και άλλων προϊόντων ομορφιάς.

 

Στο πλαίσιο του μαθήματος Graphic Design που παρακολούθησε στο Πανεπιστήμιο Kingston προχώρησε σε ολοκληρωμένη φωτογράφηση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια διαφημιστική καμπάνια ενός σπουδαίου φωτογράφου και έμπειρου μοντέλου. Τέλος, όπως δήλωσε στο Dezeen, θεωρεί ότι οι eco lashes της – με διάρκεια ζωής κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο – μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν σε fashion shows και editorials.