Η «Sparkling Party Palette» της Shisheido είναι μια παλέτα εμπνευσμένη από αυτό που όλοι μας αγαπάμε περισσότερο στον κόσμο. Τα πάρτυ!

Τα Χριστούγεννα, τα φώτα της πόλης επισκιάζονται από τη λάμψη των στολιδιών. Ο ενθουσιασμός είναι σχεδόν ηχηρός μέσα στη νύχτα και παντού κυριαρχεί μια εορταστική διάθεση.

Φιλικές συγκεντρώσεις το Δεκέμβριο, πρωτοχρονιάτικα πάρτι, δείπνα και βραδιές κοκτέιλ πραγματοποιούνται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και το γενικό κλίμα ενθουσιασμού σας κάνει να επιθυμείτε απεγνωσμένα ένα ιδιαίτερο εορταστικό λουκ μακιγιάζ.

Ίσως να έχετε βάλει στο μάτι ένα καινούργιο τολμηρό φόρεμα που είναι τελείως διαφορετικό από αυτά που φοράτε συνήθως, και μια νέα πτυχή της προσωπικότητάς σας βγαίνει στην επιφάνεια.

Για να σας βοηθήσει να προβάλετε την εορταστική σας πλευρά, η Shiseido σας προσφέρει μια παλέτα αποχρώσεων που είναι συνώνυμο της αυθεντικής χαράς, μια συνεργασία με τον Dick Page, εμπνευσμένη από τη λαμπερή ατμόσφαιρα των χριστουγεννιάτικων πάρτι.

Από τη συσκευασία, που μοιάζει με βραδινό clutch διακοσμημένο με λαμπερά κοσμήματα, μέχρι τα απίστευτα χρώματα στο εσωτερικό της, αυτή η παλέτα σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε, για να λάμπετε από μέσα σας, σαν γνήσια πρωταγωνίστρια των πάρτι.

Χρωματική έμπνευση – «Party Mix» με την υπογραφή του Dick Page

Οι έξι αποχρώσεις της παλέτας δημιουργήθηκαν από τον Dick Page, ο οποίος είναι γνωστός για την πλούσια χρωματική ευαισθησία του. Εμπνευσμένες από τις μπερδεμένες κορδέλες και το πλήθος στολιδιών που υπογράφουν την ατμόσφαιρα των πάρτι, αυτές οι νέες αποχρώσεις προσθέτουν στο λουκ σας την πολυπόθητη λάμψη του ενθουσιασμού.

«Η Party Mix Palette είναι μια συλλογή πλούσιων, χαρούμενων χρωμάτων, εμπνευσμένη από το κέφι και την ενέργεια ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι. Κόκκινα χείλη, ροζ μάγουλα, μάτια βαμμένα σε χάλκινους και χρυσούς τόνους και η απρόσμενη πινελιά ενός λαμπερού μπλε eyeliner δημιουργούν εκθαμβωτικά αποτελέσματα που σας συνοδεύουν στις πιο συναρπαστικές βραδιές. Η παλέτα σχεδιάστηκε με βάση μια φωτογραφία που δείχνει ένα κουβαριασμένο χαρτί περιτυλίγματος, glitter και γυαλιστερές κορδέλες και εκφράζει τον ενθουσιασμό και τα χρώματα της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων» ο Dick Page, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μακιγιάζ της Shiseido

Το εορταστικό μακιγιάζ γίνεται παιχνιδάκι με αυτή την παλέτα όλα-σε-ένα. Από το χρώμα των χειλιών μέχρι το χρώμα του προσώπου, αυτές οι έξι αποχρώσεις δημιουργήθηκαν ειδικά για να υπογραμμίζουν τη μοναδικότητά σας. Με μία μόνο παλέτα, φέτος τα Χριστούγεννα μπορείτε να δοκιμάζετε νέους συνδυασμούς και διαφορετικά στυλ μακιγιάζ σε κάθε πάρτι που θα πηγαίνετε.

Τι περιλαμβάνει;

Κρεμώδες πλούσιο κόκκινο χρώμα για τα χείλη και τα μάγουλα.

Κρεμώδες highlighter στο χρώμα της σαμπάνιας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση σκιάς ματιών.

Σκιές ματιών σε μορφή σκόνης σε λαμπερό τολμηρό χρυσό και γυαλιστερό σατινέ καφέ.

Κρεμώδες σκούρο μπλε eyeliner με διακριτικές ασημένιες αντανακλάσεις.

Λαμπερή ροζ-κοραλλί πούδρα προσώπου που μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο ως ρουζ, όσο και ως highlighter.