Το μαύρο χρώμα και ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει στάθηκε η έμπνευση για τη δημιουργία της δεύτερης έκδοσης του αρώματος Si από τον οίκο giorgio Armani. Η πολυτέλεια και η σαγήνη που υποδηλώνει το μαύρο στις δημιουργίες του οίκου στις πασαρέλες της σεζόν είναι ό,τι ακριβώς αναδύεται από κάθε σταγόνα της αρωματικής αλχημείας.

Το Si Eau de Parfum Intense τονίζει την κομψή πλευρά κάθε γυναίκας. Το φραγκοστάφυλο ενώνεται με το περγαμόντο, το μανταρίνι και τη φρέζια ενώ το μαγιάτικο τριαντάφυλλο με το νερολί τονίζουν τη φλοράλ αίσθηση της εσάνς. Νότες από δυο διαφορετικές ποικιλίες βανίλιας συνθέτουν τη ζεστή πτυχή του αρώματος.

Η γοητευτική Cate Blanchett αποτυπώνει την παθιασμένη και τολμηρή γυναίκα του Sι Eau de Parfum Intense. Αυτήν τη φορά η διάσημη ηθοποιός είναι ντυμένη στα μαύρα και ενσαρκώνει τη δύναμη, τον αισθησιασμό, το μυστήριο αλλά και την κομψότητα που εκφράζεται μέσα από το άρωμα.

Μυστηριώδες και διαχρονικό, το μπουκάλι του αρώματος ορίζεται από αυστηρές γραμμές και περιβάλλεται από δύο χρυσά δαχτυλίδια. Το ελικοειδές, σαν γλυπτό, καπάκι μοιάζει να λιώνει μέσα στο γυάλινο μπουκάλι ενώ το 3-D αποτέλεσμα λάκας είναι εμπνευσμένο από τα χειροποίητα κρύσταλλα Murano.

«Για ένα σχεδιαστή το μαύρο χρώμα αποτελεί πάντα μια πρόκληση. Κάθε λεπτομέρεια πρέπει να είναι τέλεια, καθώς το μαύρο δίνει έμφαση τόσο στο σχέδιο όσο και στη σιλουέτα. Στο άρωμα αυτό το χρώμα μου φέρνει στο νου τις λέξεις συγκέντρωση, εκλέπτυνση και απομόνωση. Δηλώνει το διαχρονικό στιλ», είναι τα λόγια του διάσημου σχεδιαστή Giorgio Armani.

Επιμέλεια: Ελένη Σκαλκώτου

Το ρεπορτάζ αυτό δεν είναι διαφημιστικό