Το ανεξάρτητο πνεύμα της γυναίκας όταν σε μια στιγμή ηρεμίας παραδίδεται στις απλές χαρές της ζωής στάθηκε η έμπνευση για τη δημιουργία του Boss Ma Vie Pour Femme. Ένας περίπατος το σούρουπο όταν επιστρέφει από τη δουλειά την ώρα που ο ήλιος «φιλάει» το πρόσωπό της, το άγγιγμα και η αίσθηση ενός λουλουδιού.

Μοντέρνο και θηλυκό, το άρωμα πυροδοτεί τις γυναικείες αισθήσεις. Τα άνθη κάκτου προσφέρουν τη φρεσκάδα τους και συνδυάζονται με ένα μπουκέτο από τριαντάφυλλα, ροζ φρέζια και πέταλα γιασεμιού που χαρίζουν μια λουλουδένια πτυχή. Το αρωματικό κοκτέιλ ολοκληρώνεται με τη ζεστασιά που δημιουργεί το ξύλο κέδρου.

Το μπουκάλι του αρώματος ακολουθεί την ίδια κομψή γραμμή του Boss Nuit Pour Femme και του Boss Jour Pour Femme. Το απαλό ροζ χρώμα του δημιουργεί την απόλυτη ισορροπία στη συλλογή των γυναικείων αρωμάτων του οίκου. Το καπάκι θυμίζει κρύσταλλο ενώ μια χρυσή ζώνη το κοσμεί περιμετρικά δίνοντας μια έξτρα θηλυκή πινελιά.

Η αιθέρια Gwyneth Paltrow συνεργάζεται για τρίτη συνεχόμενη φορά με τον οίκο Boss. «Λατρεύω την ιδέα πίσω από το άρωμα Boss Ma Vie Pour Femme. Αντιπροσωπεύει τη στιγμή εκείνη που κάνεις ένα διάλειμμα για να αφουγκραστείς την απόλυτη ηρεμία. Τέτοιες στιγμές ζω κάθε μέρα όταν συνειδητοποιώ πόσο όμορφη είναι η ζωή», δηλώνει.

Ο Jason Wu, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της γυναικείας σειράς ρούχων του οίκου Boss, εμπνεύστηκε την καμπάνια του αρώματος. Με φρέσκο και νεανικό όραμα, ο σχεδιαστής θέλησε να αποτυπώσει όλα όσα αντιπροσωπεύει η γυναίκα Boss. to κοστούμι που σχεδίασε για την Gwyneth Paltrow εκφράζει μέσα από τις κομψές γραμμές του και τα απαλά υλικά την απόλυτη σύγχρονη θηλυκότητα.

Επιμέλεια: Ελένη Σκαλκώτου

Το ρεπορτάζ αυτό δεν είναι διαφημιστικό