Είναι μια ηθοποιός με πηγαίο ταλέντο και ομορφιά ανεπιτήδευτη, γεμάτη αληθινή χάρη. Η Naomi Watts προκαλεί συνεχώς τον εαυτό της και τον θεατή μέσα από απαιτητικούς και περίπλοκους ρόλους. Διάσημοι σκηνοθέτες έχουν αντλήσει έμπνευση από αυτή τη μοναδική της ικανότητα να συνδυάζει την ντελικάτη της αύρα με τον δυναμισμό των χαρακτήρων που υποδύεται. Στα 46 της είναι μία πανέμορφη και επιτυχημένη γυναίκα, μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα.

Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά ξεχώρισε και η L’Oréal Paris και έτσι την επέλεξε δικαίως ως τη νέα της πρέσβειρα «Η Naomi είναι ένα σύμβολο γνήσιας ομορφιάς που εκπέμπει λάμψη. Η διαχρονική της παρουσία την καθιστά ως τη ιδανική γυναίκα για να παρουσιάσει την πρωτοποριακή σειρά περιποίησης δέρματος. Revitalift Filler», δήλωσε σχετικά η Cyril Chapuy, Brand Gobal President της εταιρείας.

Από την πλευρά της, η σταρ δηλώνει ότι αισθάνεται τιμή για αυτή τη νέα συνεργασία. «H L’Oréal λέει εδώ και χρόνια στις γυναίκες ότι “το αξίζουν” – και αυτό δεν είναι απλά ένα επιχειρηματικό σλόγκαν, είναι μία φράση που εμπνέει» τόνισε η Watts.

Με γήινη ομορφιά, στυλ που λατρεύουν όλες οι γυναίκες και αδιαμφησβήτητο ταλέντο, η Αυστραλή Naomi Watts είναι μια επιλογή που επικροτούμε όλοι μας!