Το 2011, ο Tom Ford δημιούργησε την «Tom Ford Beauty Collection», βασιζόμενος στην προσωπική του φιλοσοφία ότι τα καλλυντικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φωτίσουν και να σμιλέψουν τα χαρακτηριστικά, να τονίσουν το σημείο του προσώπου που ξεχωρίζει, αλλά και να προσφέρουν την ψευδαίσθηση της ισορροπίας και της συμμετρίας.

Η «Flawless Complexion Collection» προσφέρει μία νέα σειρά από make-up και concealer σε μορφή στυλό που μπορούν πραγματικά να μεταμορφώσουν το πρόσωπο με ελάχιστη προσπάθεια και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Το «Traceless Perfecting Foundation SPF15», είναι ένα πολυτελές foundation που ενυδατώνει την επιδερμίδα ταιριάζοντας ιδανικά στο χρώμα του δέρματός σας, σμιλεύοντας τα χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων.

Το «Concealing Pen» είναι το μαγικό στυλό που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειες γύρω από την περιοχή του ματιού. Το απαραίτητο αξεσουάρ που μας λύνει τα χέρια και προσθέτει … ώρες ύπνου στο βλέμμα μας!

Και τέλος, το «Correcting Pen» τα βγάζει πέρα με τα δύσκολα εκεί που απέτυχαν όλα τα άλλα. Το ιδανικό προϊόν για γρήγορες διορθώσεις εν κινήσει! Στη μία πλευρά, υπάρχει μία σκιά με ροζ βάση που εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους. Στην άλλη πλευρά, θα βρείτε το concealer που θα εξαφανίσει κάθε ατέλεια.

Μία κολεξιόν που τα έχει πραγματικά όλα. Ανυπομονούμε να την δοκιμάσουμε!