Δυναμικό, αιθέριο, προκλητικό και συνάμα δροσερό, τολμηρό αλλά με τρυφερή καρδιά, το Jimmy Choo STARS, όπως και η γυναίκα που το φοράει είναι ένα άρωμα σύνθετο που ιντριγκάρει, παιχνιδιάρικο και μεθυστικό. Το εορταστικό Limited Edition άρωμα, προσθέτει μια λαμπερή αύρα γοητείας με μια σέξι, ξυλώδη ζεστασιά και την αίσθηση του ενθουσιασμού στον κρύο, καθαρό αέρα της νύχτας.

Το Jimmy Choo STARS με το πέρασμά του κάνει όλα τα κεφάλια να γυρίζουν, είναι η καρδιά και η ψυχή του πάρτι, με μια μοναδική προσωπικότητα που ακτινοβολεί δύναμη και αβίαστη, σέξι και διαχρονική ομορφιά.

Το άρωμα

Εμπνευσμένο από τη γνωστή συλλογή Star του οίκου Jimmy Choo, αυτό το οσφρητικό αξεσουάρ έχει πολλαπλές ιδιότητες, αντιθετικές και συμπληρωματικές: αισθησιακό αλλά απαλά ισορροπημένο με μια ισχυρότερη, πιο επαναστατική πλευρά. Το Jimmy Choo STARS είναι το απόλυτο σύγχρονο chypre gourmand, που υμνεί την εορταστική ατμόσφαιρα. Εμπλουτίστηκε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και αισθησιασμό ανοίγοντας με τη δελεαστική έντονη μυρωδιά του γλυκού και ζαχαρωμένου πορτοκαλιού μαζί με την πλούσια και κρεμώδη μυρωδιά της Ορχιδέας Tiger.

Και καθώς αυτή η έκρηξη της ενέργειας ηρεμεί και χαλαρώνει το δέρμα, το άρωμα μαλακώνει και γίνεται πιο γλυκό. Η βάση αφήνει ίχνη από το ακαταμάχητο και μεθυστικό Πατσουλί Ινδονησίας με το πιο γήινο σανταλόξυλο να το καθιστά ελαφρώς ισχυρότερο και αισθησιακό.

Το μπουκάλι και το κουτί

Το γυάλινο πολύπλευρο χαρακτηριστικό μπουκάλι, βασισμένο στο σχέδιο του αρχικού αρώματος Jimmy Choo, είναι ένα πολυπόθητο αντικείμενο. Το λακαριστό χρυσό γυαλί με μια vintage ροζέ απόχρωση αντιπαρατίθεται με το πιο αρρενωπό, με ασημί λεπτομέρειες, τετράγωνο μαύρο καπάκι. Το λαμπερό ροζ χρυσό κουτί του Jimmy Choo STARS προκαλεί ενθουσιασμό και έκπληξη.