Στην κύρια φωτογραφία του άρθρου

1. COSTA AZZURRA ΤΟΥ TOM FORD Θυμίζει τη μυρωδιά από ένα ηλιοκαμένο τοπίο των παράκτιων μεσογειακών δασών. Μια μοναδική μείξη από ψημένες από την αλμύρα νότες ξύλου, κάρδαμο, βασιλικό, γαλλική λεβάντα και βανίλια που μας ταξιδεύει σε ένα βραχώδες τοπίο το οποίο τυλίγεται από τη δροσιά της θάλασσας. Ένα άρωμα που αξίζει αναμφισβήτητα να υπάρχει στο μπουντουάρ μας.

2. LIFTACTIV SUPREME ΤΗΣ VICHY Kατά τη διάρκεια της ημέρας τα συμπτώματα γήρανσης αποτυπώνονται σταδιακά στο δέρμα και μέχρι το τέλος της αλλοιώνουν την εικόνα του προσώπου. Για την ενίσχυση της αντοχής της επιδερμίδας μακροπρόθεσμα η κρέμα Liftactiv Supreme βασίστηκε στην τεχνολογία οπτικής επανόρθωσης 3D και σε ένα συνδυασμό αδενοσίνης, καφεΐνης και ραμνόζης που αντιμετωπίζει το σχηματισμό των ρυτίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση και τη χρονογήρανση.

3. CELLULAR EYE ESSENCE PLATINUM RARE ΤΗΣ LA PRAIRIE Tα μάτια χρειάζονται ειδική φροντίδα για να δείχνουν νεανικά. Το πετυχαίνουμε με τον πολυτελή ορό εμπλουτισμένο με πεπτίδιο πλατίνας. Ένα συστατικό που χάρη στις ξεχωριστές ιδιότητές του απαλύνει τις ρυτίδες, προσφέρει ορατά αποτελέσματα ανόρθωσης και μειώνει τους μαύρους κύκλους.

4. VISIONNAIRE [LR 2412 4%-CX] ΤΗΣ LANCOME Bασισμένος στην πρωτοποριακή φόρμουλα του προηγούμενου, ο νέος ορός εμπλουτίζεται με δύο επιπλέον ιασμονικά άλατα και δρα και στις τρεις στιβάδες του δέρματος εξασφαλίζοντάς μας την επιδερμίδα που ονειρευόμαστε. Δηλαδή με λιγότερα σημάδια φωτογήρανσης, ρυτίδες και διεσταλμένους πόρους.


1. ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE ΤΗΣ SHISEIDO Ένα προϊον θαύμα που ήρθε για να ταράξει τα νερά της κοσμητολογίας. Βασισμένο σε μια τεχνολογική πρωτοπορία που στοχεύει στα κύτταρα Langerhans –ανοσοποιητικά δενδριτικά κύτταρα του δέρματος–, αποτελεί το καλλυντικό ντόπινγκ της επιδερμίδας. για όλες τις ηλικίες, ενδυναμώνει και προστατεύει το δέρμα από τους παράγοντες που προκαλούν σημάδια γήρανσης.

2. ROUGE COCO SHINE Nο 95 ΤΗΣ CHANEL Μέσα από την ποιητική διάθεση της φθινοπωρινής παλέτας του οίκου το μακιγιάζ της σεζόν μπορεί να είναι σκοτεινό αλλά και ρομαντικό, ανάλογα με τη διάθεση. Το συγκεκριμένο κραγιόν ξεχωρίζει για την απόχρωση μυστηρίου που αφήνει στα χείλη.

3. LOVE STORY ΤΗΣ CHLOE Με νότες από νερολί, άνθος πορτοκαλιάς και κέδρο, η νέα αλχημεία του οίκου Chloe είναι η εσάνς του έρωτα. Κλεισμένο μέσα σε ένα μπουκάλι-λουκέτο και εμπνευσμένο από τα λουκέτα αγάπης στη γέφυρα Pont des Arts του Παρισιού το αρωματικό Love story θα στιγματίσει το φετινό φθινόπωρο.

4. AUREALUX CREAM RADIANCE MOISTURISER ΤΩΝ DOLCE & GABBANA Κάνοντας το ντεμπούτο του στο χώρο της κοσμητολογίας ο οίκος παρουσιάζει την πρώτη σειρά περιποίησης προσώπου Με σκοπό να επαναφέρει την ισορροπία του δέρματος βελτιώνοντας την υφή, τον τόνο και το περίγραμμα. Βασισμένη στο σύμπλεγμα Gold Flavo-Silk Tricomplex™, το οποίο ενισχύει τη φυσική υγρασία του δέρματος, η ενυδατική κρέμα-τζελ αναδεικνύει τη λάμψη και την υγιή όψη της επιδερμίδας.

Το ρεπορτάζ αυτό δεν είναι διαφημιστικό