Έντονα λουλουδάτο, το My Burberry διατηρεί το φλοράλ χαρακτήρα του έως το τελείωμά του. Το απόσταγμα ρόδου αναμειγνύεται με τη φρέζια και το κυδώνι ενώ τα έλαια περγαμόντου προσθέτουν ζωντάνια στην αρωματική αλχημεία. Μια σταγόνα από γεράνι δημιουργεί αναπάντεχη αντίθεση και μια υποψία από πατσουλί φέρνει αίσθηση ζεστασιάς και γήινης ελαφρότητας.

Εμπνευσμένο από τις μυρωδιές που αναδύονται στους λονδρέζικους κήπους μετά τη βροχή, το My Burberry παίρνει το όνομά του από τον τρυφερό τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αναφέρονται στην καμπαρντίνα τους.

Πίσω από τη δημιουργία του αρώματος με τον απροσδόκητο χαρακτήρα βρίσκονται ο δημιουργικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του οίκου Burberry Christopher Bailey και ο αρωματοποιός Francis Kukdjian. «Δημιουργήσαμε μια όμορφη σύνθεση, ένα λουλουδάτο άρωμα, μοναδικό για τον οίκο, τον τέλειο συνοδοιπόρο για την καμπαρντίνα Burberry», δηλώνει η «μύτη» της εσάνς.

Τα δύο διάσημα βρετανικά είδωλα της μόδας Kate Moss και Cara Delevingne ποζάρουν στο φακό του Mario Testino ενσαρκώνοντας κάθε πτυχή του αρώματος. Φορούν την καμπαρντίνα -σύμβολο και εκφράζουν την απόλυτη αίσθηση αυθεντικότητας και αισιοδοξίας, στοιχεία που βρίσκονται στον πυρήνα του οίκου.

Το πολυτελές γυάλινο μπουκάλι αντικατοπτρίζει τις λεπτομέρειες της εμβληματικής καμπαρντίνας του οίκου. Το καπάκι με το κοκάλινο φινίρισμα θυμίζει τα διακριτικά κουμπιά της ενώ ο υφασμάτινος κόμπος αποτίνει φόρο τιμής στο αδιάβροχο ύφασμα που δημιούργησε ο Thomas Burberry το 1879.

Επιμέλεια: Ελένη Σκαλκώτου.

*Το ρεπορτάζ αυτό δεν είναι διαφημιστικό