Η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Dolce&Gabbana Skincare είναι η νέα επαναστατική δημιουργία του οίκου Dolce&Gabbana. Με δύο προηγμένες σειρές προϊόντων, το λανσάρισμά τους είναι ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο για τον οίκο και εγκαινιάζει μια πραγματική επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare, η οποία αποτελεί το επιτυχές αποτέλεσμα της συνεργασίας της P&G Prestige με τους κορυφαίους, σε παγκόσμιο επίπεδο επιστημονικούς συνεργάτες, βασίζεται σε ένα νέο αποκλειστικό δραστικό συστατικό που φαίνεται να κερδίζει το ενδιαφέρον. Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare ξεκλειδώνει το μυστικό για ένα πραγματικά σαγηνευτικό δέρμα.

Τι σημαίνει σαγηνευτική επιδερμίδα

«Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare βασίζεται σε μια βασική αλήθεια: το όμορφο δέρμα, αυτό που σφύζει από ζωή, που έχει τη δύναμη να αιχμαλωτίσει τους άλλους. Η αληθινή ομορφιά πηγάζει από τη χαρά. Είναι φυσική, λαμπερή και πάνω απ όλα, πραγματική», λέειοDomenicoDolce.

Με περισσότερα από δέκα χρόνια ενδελεχών μελετών, δημοσιεύτηκε έρευνα στην εξελικτική ψυχολογία, από την οποία η P&G Prestige εντόπισε επιστημονικά τα τρία χαρακτηριστικά, τα οποία κάνουν το δέρμα σαγηνευτικό: ο ομοιόμορφος τόνος, η απαλή υφή και το σφριγηλόπερίγραμμα.

Ο οίκος Dolce&Gabbana συνεργάστηκε στενά με την P&G Prestige, προκειμένου να τελειοποιήσουν την ανάπτυξη μιας φόρμουλας που θα βελτίωνε αυτά τα τρία χαρακτηριστικά.

Η P&G Prestige διερεύνησε εκατοντάδες συστατικά σε όλο τον κόσμο μέχρι να φέρει στις γυναίκες την επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας της και την τέλεια λύση για την επίτευξη ενός σαγηνευτικού δέρματος.

«Το όραμά μας για την ομορφιά αποτυπώνεται στη γυναίκα Dolce&Gabbana. Η έμπνευση βρίσκεται στην καρδιά όλων όσων δημιουργούμε. Έχουμε αναζητήσει την έμπνευση στη Σικελία που είναι ατέρμονη πηγή δημιουργικότητας και φυσικής ομορφιάς, ιδιαίτερα για την φροντίδα της επιδερμίδας. Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare δημιουργήθηκε εγκαινιάζοντας μια πρωτοποριακή επιστημονική ανακάλυψη, με στόχο να κάνει τη σαγηνευτική επιδερμίδα, πραγματικότητα για κάθε γυναίκα», προσθέτει ο Stefano Gabbana.

Η σειρά


Το Dolce&Gabbana Skincare παρουσιάζει δύο σειρές προϊόντων: την Essential, μια αποτελεσματική τελετουργία για τον καθαρισμό, την τελειοποίηση και την προστασία του δέρματος και την Aurealux μια προηγμένη περιποίηση για την ενυδάτωση και την ανάδειξη της φυσικής λάμψης του δέρματος.

Η καρδιά του Dolce&Gabbana Skincare, η σειρά Aurealux, με ένα όνομα το οποίο προέρχεται από τη λατινική ονομασία του χρυσού «aurea» και του φωτός «lux», αποτελείται από πέντε προηγμένα προϊόντα περιποίησης πλούσια σε Gold Flavo-Silk TricomplexTM που φροντίζουν, ενισχύουν και αναδεικνύουν τη λάμψη, την υγιή όψη και τη γεμάτη ζωντάνια εμφάνιση της επιδερμίδας:

H κρέμα Aurealux Cream, με τις ρίζες της στην ομορφιά, είναι η κορυφαία της σειράς. Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα-τζελ με μια πρωτοποριακή σύνθεση επαναφοράς όγκου, κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και προορισμένη να χρησιμοποιείται ημέρα και νύχτα.

Η μάσκα Aurealux Mask είναι ένα προϊόν ομορφιάς «on-the-run» για γρήγορη και εύκολη εφαρμογή, καινοτόμο, υψηλής ελαστικότητας, με tailor-made μη υφαντό ύφασμα, το οποίο εξασφαλίζει άμεση και εντατική ενυδάτωση.

Ο ορός Aurealux Serum, είναι ένα υγρό ελιξίριο λάμψης, το οποίο διαθέτει μια σύνθεση που διεισδύει γρήγορα στο δέρμα ώστε να ενυδατώνει και με το πέρασμα του χρόνου να ενισχύει τη λάμψη του.

Η λοσιόν Aurealux Essence, είναι μια λοσιόν λάμψης με αποτελεσματική, ευχάριστα ανάλαφρη σύνθεση, η οποία αναπληρώνει την υγρασία του δέρματος και βοηθά σε βάθος χρόνου δραστικά στην ανάδειξη της λάμψης της επιδερμίδας.

Το τζελ ματιών Aurealux Eye Gel, με τεχνολογία επαναφοράς όγκου, αναζωογονεί άμεσα και ανανεώνει τα κουρασμένα μάτια.

Η σειρά Aurealux υποστηρίζεται από την Essential-μια σειρά, η οποία αποτελείται από επτά προϊόντα καθαρισμού και φροντίδας και μια κρέμα αντηλιακής προστασίας, σχεδιασμένη για να καθαρίζει, να τελειοποιεί και να συμβάλλει στην προστασία του δέρματος. Αποκαλύπτοντας τη φυσική ομορφιά του δέρματος στην πιο αγνή της μορφή, κάθε προϊόν έχει δημιουργηθεί για να συμπληρώνει τα οφέλη της Aurealux στον τόνο του δέρματος, την υφή και το περίγραμμα, με σκοπό την απόκτηση μιας σαγηνευτικής επιδερμίδας.

Η συσκευασία

Οι απαλές καμπύλες της γυναικείας σιλουέτας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ηαπαλή, βελούδινη αίσθηση του δέρματός της. Το φως. Τα κύρια χαρακτηριστικά της γυναικείας ομορφιάς για τον οίκο Dolce&Gabbana αντανακλώνται στη συσκευασία.

Τοφιλικό στην αφή υλικό όλων των συσκευασιών, είναι τόσο απαλό όσο το δέρμα μιας γυναίκας. Συσκευασίες που διαθέτουν ανάλαφρες καμπύλες. Σε όλες υπάρχει μια λεπτή χρυσή τρέσα, η μεταξωτή κλωστή και το εικονικό χρυσό του Dolce&Gabbana.

Η σειρά Essential σε λευκό χρώμα, αντιπροσωπεύει την καθαρότητα: το πρώτο, ουσιαστικό βήμα στη διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας. Η σειρά Aurealux διαθέτει ένα πιο ζεστό, «πλούσιο» λευκό χρώμα, ακριβώς όπως και η εμπλουτισμένη σύνθεσή της.

*Η σειρά Dolce&Gabbana Skincare διατίθεται ήδη στα καταστήματα