Στην κύρια φωτογραφία

1. Υγιεινή Το καλοκαίρι οι ουρολοιμώξεις ταλαιπωρούν τις γυναίκες. Για να τις προλάβουμε ενισχύουμε τη λειτουργία του ουροποιητικού με κράνμπερι και μαϊντανό (κάψουλες Cysticare της HealthAid)

2. Πρόσωπο Το κερί της μέλισσας, το βούτυρο καριτέ, το έλαιο αβοκάντο και το ελαιόλαδο μας ανακουφίζουν από την έκθεση στον ήλιο (μάσκα προσώπου Radiance & Revitalizing Face Mask της Exelia by Cana Laboratories)

3. Ιδρώτας Ακόμα και στις διακοπές ο ιδρώτας μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε άσχημα ή να λεκιάσει ένα φόρεμα. Εξασφαλίζουμε φρεσκάδα όλη μέρα με το σωστό αποσμητικό (Αποσμητικό Noxzema Memories)

4. Προστασία Αντιμετωπίζουμε τον ήλιο με ένα αντηλιακό προσώπου που περιέχει προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε (αντηλιακή κρέμα προσώπου Bepanthol SPF 30 της Bayer)

5. Έπουλωση Επιταχύνουμε τη διαδικασία της επούλωσης μέχρι και κατά 40% με το σωστό προϊόν (τζελ επούλωσης για τραύματα και πληγές Flamigel)

1. Ευαίσθητη Περιοχή Περιφρουρούμε την προσωπική υγιεινή με ένα προϊόν που ανακουφίζει και καταπραΰνει τις ενοχλήσεις (καθαριστικό Soothing Lactacyd Pharma της Omega Pharma)

2. Κουνούπια
Εμποδίζουμε τα τσιμπήματα με ένα προϊόν που έχει δράση για 8 ώρες, είναι άοσμο και είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών (Εντομοαπωθητικός Αφρός Repel της Intermed)

3. Αντιοξείδωση
Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο σημαίνει ελεύθερες ρίζες και πρόωρη γήρανση. Τις αποτρέπουμε με βιταμίνη Ε (αμπούλες Eviol Care της GAP)

4. Χαμόγελο Ολοκληρωμένος καθαρισμός στόματος με μια ειδική οδοντόβουρτσα που αφαιρεί 96% περισσότερα βακτήρια σε σχέση με μια συνηθισμένη (οδοντόβουρτσα Colgate 360°)


1. Κοκκίνισμα Η ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα ανακουφίζεται άμεσα χάρη στις ενυδατικές, αντιφλογιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της αλόης (Ζελέ Αλόης της Macrovita)

2. Καθαρισμός Απομακρύνουμε το μακιγιάζ με μια σύνθεση που δεν περιέχει σαπούνι και SLES οπότε δεν ξηραίνει το ήδη ταλαιπωρημένο από τον ήλιο δέρμα (τζελ καθαρισμού Cléria Face Cleansing Gel της Pharmasept)

3. Λεύκανση Μερικές φορές τα κοκτέιλ μπορεί να θαμπώσουν το χαμόγελο. Απομακρύνουμε τις χρωστικές με μια τεχνολογία που προσφέρει άμεση λεύκανση (οδοντόκρεμα Aim White Now Gold)