Μια βραδιά στο Παρίσι, λαμπερά φώτα και μουσική, ο κόσμος κι εκείνη.

Η βραδιά της ανήκει.

Την προσέχει αμέσως. Οι ματιές τους συναντώνται. Είναι γοητευμένος. Η θηλυκότητά της, η φυσική της κομψότητα. Η αύρα της που αποπνέει ανεξαρτησία και χάρη.

Είναι η Clémence Poésy. Λάμπει μπροστά στο φακό της Mélanie Laurent. Το νέο άρωμα Love Story είναι μια μοντέρνα ιστορία αγάπης. Εκείνη και Εκείνος. Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται, μερικές μπερδεμένες λέξεις, μια όμορφη στιγμή.

Άρωμα αγάπης

Στο λαιμό της διακρίνεται ένα μπουκάλι-μενταγιόν. Η δροσιά του Nερολί κάνει την αύρα της να ξεχωρίζει. Εκείνος έχει μάτια μόνο για εκείνη. Ο αισθησιασμός του Άνθους Πορτοκαλιάς τον τραβάει ανεξέλεγκτα. Η μοναδική θηλυκότητα της Στεφανωτής, του άνθους της ευτυχίας, την κάνει ακαταμάχητη. Ο Κέδρος τυλίγει με ζεστασιά την επιδερμίδα της. Ένας δροσερός και αισθησιακός νεανικός έρωτας. Ένα αξέχαστο, αρωματικό “Love Story”.

Είναι επιτέλους μαζί, πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ. Η πόλη τους ανήκει. Το ίδιο και η βραδιά. Της κρατά το χέρι. Ακούγεται το κροτάλισμα από τα τακούνια της στο πλακόστρωτο. Τα γέλια τους αντηχούν ανάμεσα στους τοίχους. Κλεμμένες στιγμές από το δικό τους “Love Story”.

Το μενταγιόν-λουκέτο συμβολίζει την αγάπη τους. Προσπαθεί να το τραβήξει, αλλά είναι δικό της. Ένα πολύτιμο μπουκάλι-κόσμημα, με μεταλλικό καπάκι και τις χαρακτηριστικές πτυχές στο γυαλί. Ένας ατημέλητος φιόγκος δεμένος στο πλάι συμβολίζει την ανεπιτήδευτη θηλυκότητα. Το μπουκάλι-κόσμημα μαρτυρεί την ταυτότητά της. Δηλώνει επίσης τον μοντέρνο και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα του οίκου Chloé.

Στο πρώτο φως της ημέρας

Ένα πλοιάριο αγκυροβολεί κάτω από τη γέφυρα pont des arts. Στα μέρη του. Καθώς ανοίγει την πόρτα εκείνη εξαφανίζεται. Γιατί πάνω απ’ όλα είναι ελεύθερη, άπιαστη. Αγαπά τη ζωή, τον έρωτα … θα γυρίσει άραγε; Μυρίζει το άρωμά της στον αέρα. Είναι το άρωμα ενός “Love Story”.

Το άρωμα Love Story εκφράζει την ανεξάρτητη γυναίκα, τη γυναίκα Chloé. Η Clare Waight Keller (Καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου Chloé), η Clémence Poesy (η Μούσα του αρώματος), η Mélanie Laurent (Σκηνοθέτις του τηλεοπτικού σποτ), η Inez van Lamsweerde (Διευθύντρια Φωτογραφίας), η Anne Flipo (Αρωματοποιός) … κάθε μία ξεχωριστά έβαλε τη δική της πινελιά σε αυτό το νέο “Love Story”. Πρόκειται για μια δήλωση θηλυκότητας, για μια προκήρυξη ανεξαρτησίας.

*To άρωμα κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο