California Reverie – Η ηλιόλουστη ευωδιά του γιασεμιού

Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε ένα ονειρικό ταξίδι στην καρδιά της φύσης της Καλιφόρνια με αυτή τη νέα δημιουργία Collection Extraordinaire: ένα μαγευτικό άρωμα που χαρακτηρίζεται από το Γιασεμί Sambac. Ένα πολυτελές άρωμα, αξέχαστο και αισθησιακό. Μια μεθυστική κατάσταση αισθησιασμού.

Προερχόμενο από τους πρόποδες των Ιμαλαϊων και τις πεδιάδες του Γάγγη, το φυτό καλλιεργήθηκε και μεταφέρθηκε στην Ινδία, την Κίνα, τη μέση Ανατολή και σε άλλες περιοχές. Από εκεί εισήχθη στη Γαλλία, την Ιταλία και τη Μεσόγειο για να φτάσει τελικά στην υπόλοιπη Δυτική Ευρώπη και τη Βρετανία.

Θεωρείται ως ιερό λουλούδι στην Ινδία και ακόμα και σήμερα σχετίζεται με τελετουργικά και παραδόσεις. Είναι το σύμβολο της αγνότητας.

Όλη η φινέτσα και η πολυτέλεια του οίκου Van Cleef & Arpels αντικατοπτρίζεται σε αυτό το υπέροχο άρωμα, ένας αξεπέραστος συνδυασμός πολύτιμων πρώτων υλών. Οι ζωηρές και δροσερές νότες του Μανταρινιού και του Neroli ακολουθούνται από μια λουλουδάτη καρδιά: Sambac Γιασεμί από την Ινδία και Frangipani.

Οι νότες βάσεις είναι αισθησιακές και γοητευτικές, σαν μια ηλιαχτίδα που αγγίζει και ζεσταίνει την επιδερμίδα (βανίλια, κερί μέλισσας).

Rose Velours


Ένα αισθησιακό και πολυτελές άρωμα με κύριο συστατικό ένα από τα καλύτερα λουλούδια της αρωματοποιίας. Το Τριαντάφυλλο σε συνδυασμό με πολλά πολύτιμα υλικά, σαν ένα κόσμημα τοποθετείται σε μια βελούδινη θήκη.

Το Τριαντάφυλλο είναι το λουλούδι των Θεών ντελικάτο και αισθησιακό. Αποτελεί πάντα την επιτομή της θυληκότητας.

Θεωρείται το πολυτιμότερο πετράδι στο στέμμα της αρωματοποιίας, ποτέ δεν έπαψε να εμπνέει τους αρωματοποιούς με την απαλή λεμονάτη φρεσκάδα του, τις γλυκές φρουτώδης νότες του και τις ζεστές, ξυλώδης ευωδιές του.

Η μυρωδιά του είναι τόσο πολύπλευρη που χρειάζονται τουλάχιστον 12 ώρες προκειμένου το λουλούδι να αποπνεύσει το πλήρες φάσμα των αρωμάτων του.

Το Rose Velours είναι μια Ωδή στο Τριαντάφυλλο, ένα άρωμα που αναδεικνύει κάθε εκδοχή της βασίλισσας των λουλουδιών.

Τριαντάφυλλο, μέλι και πολύτιμα ξύλα είναι τα τρια βασικά συστατικά αυτού του μοναδικού αρώματος.

Οι νότες κορυφής είναι γεμάτες χαρά, φρεσκάδα φέρνοντας στο μυαλό την δροσιά ενός ανοιξιάτικου πρωινού. Τα εσπεριδοειδή (έλαιο από Περγαμόντο Ιταλίας) συνδυάζονται παιχνιδιάρικα με τα φύλλα Βιολέτας.

Τέλος, τα αισθησιακά και έντονα πολύτιμα ξύλα και το Ambroxan χαρίζουν ζωντάνια στο τριαντάφυλλο που διαχέεται από το θελκτικό Benzoin.