Η συλλογή Summer Glow αποτελείται από μια αρμονική ανάμιξη ζεστών τόνων στις αποχρώσεις του χρυσού και του πορτοκαλί. Καθώς έρχονται σε αντίθεση με την ανάλαφρα μαυρισμένη επιδερμίδα, οι σκιές ματιών σε βαθύ μοβ και ανοιχτό πράσινο προσφέρουν μοναδική ένταση στο βλέμμα. Είναι τα χρώματα του λυκόφωτος τη στιγμή που πέφτει η νύχτα: οι αποχρώσεις του φεγγαριού και οι αντανακλάσεις του στη θάλασσα.

Το πρόσωπο

Το χρώμα του ήλιου: η βάση για το μακιγιάζ της συλλογής Summer Glow από το Dolce & Gabbana Make Up είναι μια επιδερμίδα σε ανάλαφρα μπρονζέ απόχρωση στους ζεστούς τόνους του χρυσού και του πορτοκαλί. Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη νέα διπλή πούδρα Bronzer Duo: δύο μπρονζέ αποχρώσεις οι οποίες συνδυάζονται σε ένα πολυτελές προϊόν. Το φινίρισμά τους κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί, είναι κατάλληλες για να καθορίζουν, αλλά και να τελειοποιούν το περίγραμμα του προσώπου, ενώ η σύνθεσή τους είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Σε δύο εκδοχές: η «Natural Bronze», περιλαμβάνει τις αποχρώσεις «Cashmere» και «Sunshine», και η «Deep Bronze» με τις «Desert» και «Bronze».

«Οι πούδρες Bronzer Duo μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν δύο ξεχωριστά προϊόντα: η πιο φωτεινή απόχρωση για να τονίσει τα ζυγωματικά και η πιο σκούρα για να αναδείξει το περίγραμμα του προσώπου. Μπορούν επίσης να απλωθούν σε όλο το πρόσωπο σαν πούδρα για ανάλαφρα ηλιοκαμμένη όψη. Συνδυάζοντας και τις δύο αποχρώσεις δημιουργείται μια Τρίτη, η οποία σταθεροποιεί το μέικαπ, προσφέροντας ταυτόχρονα χρώμα και λάμψη στο πρόσωπο», εξηγεί η Pat McGrath, Creative Advisor του Dolce & Gabbana Make Up.

Τα μάτια

Ένα απάλο smoky eye μακιγιάζ στις αποχρώσεις του χρυσού ή του χαλκού φωτίζει με μοναδικό τρόπο το βλέμμα. Για τη συλλογή Summer Glow, το Dolce & Gabbana Make Up παρουσιάζει τις δύο νέες παλέτες Eyeshadow Quad με σκιές για τα μάτια: την «Ibiza», η οποία διαθέτει τέσσερις ψυχρές αποχρώσεις, στις οποίες κυριαρχούν οι τόνοι του ανοιχτού πράσινου και του βαθύ μοβκαι την «Τangier», με πιο ζεστές αποχρώσεις σε πορτοκαλί και γήινους τόνους.

Οι νέες παλέτες Eyeshadow Quad συνδυάζονται με τα κλασικά προϊόντα μακιγιάζ Dolce & Gabbana Make Up, όπως είναι οι διπλές σκιές Eyeshadow Duo στις αποχρώσεις «Cinnamon» (απαλό ροζ και καφέ) και «Gold» (σε χρυσό και χάλκινο) μαζί με το Eyeliner στην απόχρωση «Bronze», προκειμένου να δημιουργήσετε μια φωτεινή γραμμή κατά μήκος των βλεφαρίδων.

Το βλέμμα γίνεται ακόμα πιο έντονο με τη μάσκαρα Passioneyes Duo στην απόχρωση «Nero» σε μαύρο χρώμα.

Τέλος, το νέο μολύβι φρυδιών Brow Liner στις αποχρώσεις «Mocha» και «Soft Brown», μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από τη μια πλευρά που είναι πιο φαρδύ, είτε από τη λεπτότερη, προσφέροντας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ιδανικό σχήμα στα φρύδια.

Τα χείλη

Όπως σε κάθε συλλογή Dolce & Gabbana Make Up, έτσι και στη Summer Glow, τα χείλη κατέχουν εξέχουσα θέση. Το μολύβι Liner Lip στην απόχρωση «Soft» δημιουργεί το περίγραμμα των χειλιών, τα οποία στη συνέχεια αποκτούν εξαιρετική λάμψη χάρη στο κραγιόν Passion Duo. Με την πλούσια, κρεμώδη σύνθεσή του και τη γυαλιστερή υφή του πυρήνα του διατίθεται τώρα σε πέντε νέες αποχρώσεις του ροζ, από την πιο παστέλ έως τη πιο σκούρα, κάθε μια όμως τόσο γοητευτική όσο και τα λουλούδια από τα οποία είναι δανεισμένες: «Lily», «Orchid», «Jasmine», «Lotus» και «Amaryllis».

Τα νύχια

Τρεις νέες αποχρώσεις προστίθενται στη συλλογή των Nail Lacquer, οι οποίες χαρίζουν ένα εκθαμβωτικό φινίρισμα και ολοκληρώνουν το look της συλλογής Summer Glow. Τα ονόματά τους είναι εμπνευσμένα από τις μυθικές μούσες «Gaia», «Maia» και «Daphne» και είναι διαθέσιμα σε πράσινο, ροζ και πορτοκαλί χρώμα, με λαμπερούς, χάλκινους ιριδισμούς.