Το νέο απόλυτα ενυδατικό sorbet για το πρόσωπο

Η ζέστη ξεκίνησε! Είναι λοιπόν η κατάλληλη στιγμή για το νέο Vitamin E Aqua Boost Sorbet, το ολοκαίνουργιο δροσιστικό προϊόν φροντίδας από τη The Body Shop.

Με μία έκρηξη αναζωογονητικής φρεσκάδας, βελούδινα απαλή υφή και βαθιά ενυδάτωση, βοηθά την επιδερμίδα να αντιμετωπίσει τις υψηλές θερμοκρασίες.

Η επιδερμίδα χρειάζεται νερό για είναι ελαστική και ενυδατωμένη. Το Vitamin E Aqua Boost Sorbet περιέχει την τεχνολογία Aqua Sphere – μικροσκοπικές σφαίρες ενυδάτωσης που λειτουργούν ως μικροσκοπικά ρεζερβουάρ και διατηρούν εκατοντάδες φορές το βάρος τους σε αγνό νερό.

Κάθε ένα περιέχει περισσότερες από 2 εκατομμύρια Aqua Spheres, προσφέροντας ενυδατική τροφή στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Με σιταρέλαιο και βούτυρο βουτυροσπέρμου και σογιέλαιο από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες, το Vitamin E Aqua Boost Sorbet συνδυάζει τη φυσική ενυδατική δύναμη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προσφέροντας μοναδική ενυδάτωση.

Περιέχει μεταλλικά σωματίδια που απορροφούν τη λιπαρότητα και προσφέρουν ματ αποτέλεσμα.

Η ελαφριά σαν πούπουλο sorbet υφή απορροφάται από την επιδερμίδα αφήνοντάς τη ματ, δροσερή και υπέροχη καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Το νέο απόλυτα ενυδατικό sorbet για το σώμα

Η The Body Shop προσφέρει μία όαση δροσιάς από την κορυφή ως τα νύχια! Τα ΝΕΑ Body Sorbets προσφέρουν στην επιδερμίδα μία δροσερή ενυδάτωση χωρίς να κολλά.

Διαθέσιμα σε τέσσερα φρουτώδη αρώματα – Strawberry, Mango, Peach και Satsuma και σε ένα λουλουδάτο άρωμα – Moringa, τα Body Sorbets προσφέρουν την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία.

Τα The Body Shop Body Sorbets περιέχουν 100% οργανική Αλόη Βέρα από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες από τη Γουατεμάλα, που ανακουφίζει, δροσίζει και καταπραΰνει από την εξοντωτική ζέστη του καλοκαιριού.

Συμβουλή: Φυλάξτε τα sorbet για το πρόσωπο ή το σώμα στο ψυγείο για μία ακόμα πιο δροσερή ενυδατική αίσθηση!