Το ζεστό αεράκι της θάλασσας, τα μπουκέτα από φρέσκα λουλούδια που είναι γεμάτα νέκταρ, τα φρούτα που είναι έτοιμα για συγκομιδή και το ηλιοκαμένο δέρμα…

Καλοκαιρινά αρώματα που ξυπνούν χαρούμενες αναμνήσεις όπως χαλαρά απογεύματα δίπλα στην πισίνα ή η απόλαυση ενός δροσερού cocktail φρούτων κάτω από το ζεστό ήλιο.

Η Cacharel μάς προσκαλεί να γνωρίσουμε τις συλλεκτικές εκδόσεις των αρωμάτων Amor Amor και Noa. Αυτά τα δύο θρυλικά αρώματα επανερμηνεύονται με μια λαμπερή νότα εσπεριδοειδών και δημιουργούν μια πραγματική καλοκαιρινή εκδοχή σαν δροσιστική βουτιά σε πισίνα.

Amor Amor L’eau

Τολμήστε την υπέροχη φρεσκάδα του Amor Amor L’eau!

Την έντονη γλυκύτητα των συμφωνιών που ανακατεύονται με νότες γκρειπφρουτ για να δημιουργήσουν μια απολαυστική νότα εσπεριδοειδών.

Νότες από φίνο γιασεμί και τριαντάφυλλο και ένα ίχνος βανίλιας και musk χαρίζουν βάθος στο άρωμα.

Το μπουκάλι και η συσκευασία του δημιουργούν μια δυναμική ένταση ανάμεσα στη δροσιά και την ακτινοβόλο ενέργεια. Η απαλή και φυσικά πράσινη συμφωνία που βασίζεται στο νερό, μεταφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας ενώ το ροζ χαρίζει μια ζεστή και νεανική ενέργεια.

NOA L’eau

Ενα κομψό και λαμπερό άρωμα, ιδανικό για τις καλοκαιρινές ημέρες!

Φρουτώδεις νότες κορυφής, πράσινου μήλου και ανθών φραγκοστάφυλλου δημιουργούν μια φυσική λάμψη. Η λουλουδάτη καρδιά του αρώματος, ανθίζει γύρω από νότες παιώνιας και μιας συμφωνίας γιασεμιού καθώς αποκαλύπτει τον αισθησιασμό της συμφωνίας λευκού musk.

Το μπουκάλι θυμίζει τιρκουάζ και μπλε νερά. Η διαφάνειά του αποκαλύπτει το μαργαριτάρι που λάμπει μέσα στο άρωμα σαν ένας πολύτιμος θησαυρός στην ακρογιαλιά.

*Κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 50ml στην τιμή των 28,00€