«Όσο υπάρχει αυτή η προσωπική σχέση, θα συνεχίζει να υπάρχει το άρωμα ETERNITY.»

Calvin Klein

Το άρωμα ETERNITY Calvin Klein λανσαρίστηκε το 1989, και καθιερώθηκε ως άρωμα-σύμβολο σε όλο τον κόσμο – αγαπημένο, κλασσικό και διαχρονικό.

Το 2014, το άρωμα ETERNITY του οίκου Calvin Klein γιορτάζει την 25η επέτειο ύπαρξής του, μέσα από μια συλλεκτική έκδοση για γυναίκες και άνδρες. Τα επετειακά μπουκάλια με μεταλλικό φινίρισμα, λάμπουν και συμβολίζουν αυτή την αιώνια αγάπη και δέσμευση.

ETERNITY 25th Anniversary Edition for Women

Το άρωμα ETERNITY for Women είναι ρομαντικό και λουλουδάτο, εμπνευσμένο από την ιδέα της αιώνιας αγάπης και της προσωπικής δέσμευσης. Ο αρμονικός συνδυασμός του κλασσικού και του μοντέρνου στοιχείου εκφράζουν τέλεια μια διαχρονικότητα και μια μοντέρνα κομψότητα.

Το πανέμορφο, δαχτυλίδι γάμου που χάρισε ο Δούκας του Windsor στην πολυαγαπημένη του Δούκισσα – ένα λιτό διαμαντένιο δαχτυλίδι με υπογραφή μια μόνο λέξη – ETERNITY – ως το απόλυτο σύμβολο της αιώνιας αγάπης και δέσμευσης. Αυτή η ιδέα ζωντανεύει μέσα από το άρωμα ETERNITY του οίκου Calvin Klein.

ETERNITY 25th Anniversary Edition for Men

Το άρωμα ETERNITY for Men εκφράζει το πνεύμα του σύγχρονου άντρα: ευαίσθητος αλλά αρρενωπός, φινετσάτος, αλλά δυνατός.

Εκφράζει την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που συνδυάζονται μοναδικά με την ευαισθησία του σύγχρονου άντρα.

Οι συσκευασίες

Διατηρώντας την κλασσική τετράγωνη σιλουέτα τους, τα γυάλινα μπουκάλια των συλλεκτικών εκδόσεων του αρώματος ETERNITY Calvin Klein ξεχωρίζουν για το μεταλλικό τους φινίρισμα, μια πινελιά ανεξίτηλης πολυτέλειας. Λάμπουν και αντικατοπτρίζουν την αιώνια φινέτσα του οίκου.

Τα συλλεκτικά αρώματα είναι ήδη διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.