Στην κύρια φωτογραφία

1. ΙLLUSION D’ OMBRE IMPULSION ΤΗΣ CHANEL Είναι το χρώμα που φορέθηκε στις ανοιξιάτικες πασαρέλες σαν η νέα εκδοχή του smoky. Με διακριτική ροζ απόχρωση, ιριδίζον φινίρισμα και μεταξένια υφή, η σκια απλώνεται εύκολα με τα δάχτυλα σε όλο το βλέφαρο και φωτίζει το βλέμμα. Ταιριάζει ιδανικά στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

2. BORN IN PARADISE ΤΗΣ ESCADA Ανανάς, γάλα καρύδας, νότες από καρπούζι, πράσινο μήλο και γκουάβα. Θα μπορούσε να είναι συνταγή για ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τη νέα αρωματική δημιουργία του οίκου που μας ταξιδεύει στον παράδεισο της Γαλλικής Πολυνησίας και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι.

3. CELLULI ERASER ΤΗΣ BIOTHERM Δεν είναι μόνο το μαγιό στην παραλία. Ακόμα και μια φούστα Ή ένα σορτς μπορεί να αποκαλύψει την κυτταρίτιδα. Γι’ αυτό προετοιμάζουμε την επιδερμίδα απλώνοντας την αντικυτταριτιδική κρέμα που δρα ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού. Με εκχύλισμα κοραλλιογενών φυκιών και αγνή καφεΐνη, σμιλεύει την επιφάνεια του δέρματος και βελτιώνει άμεσα την όψη του.

4. CANDY FLORALE ΤΗΣ PRADA Eμπνευσμένο από ένα μπουκέτο λουλούδια που στολίζει τον πάγκο ενός καταστήματος με παγωτά στην Ιταλία, το νέο άρωμα της Prada είναι η επιτομή του ρομαντισμού. Κοριτσίστικο αλλά ταυτόχρονα θηλυκό, περιέχει νότες από σορμπέ λιμοντσέλο, παιώνια, καραμέλα και μέλι.

1. DIOR ADDICT GLOSS Nο 122 MOUSSELINE ΤΟΥ DIOR Στα παρασκήνια του οίκου Dior το καυτό θέμα ήταν οι χρυσές αντανακλάσεις. Το λιπγκλός με την απαλή χρυσαφί απόχρωση τυλίγει τα χείλη με τη λάμψη της μεταξωτής μουσελίνας ενώ ταυτόχρονα, χάρη στα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος που περιέχει, τα ενυδατώνει.

2. DOLCE ΤΩΝ DOLCE & GABBANA Μια αρωματική εσάνς με νότες από λευκή αμαρυλλίδα, νερολί και νούφαρα που αποτελεί την ενσάρκωση ενός νεανικού έρωτα σε άρωμα. Το νέο κρυστάλλινο απόσταγμα μας θυμίζει σε κάθε ψέκασμα ότι τα συναισθήματα είναι αιώνια.

3. THE TREATMENT LOTION ΤΗΣ LA MER Σαν «υγρή ενέργεια», αυτή η λοσιόν αποτελεί την ιδανική κίνηση ομορφιάς για μια αναζωογονημένη επιδερμίδα. Με σύνθεση βασισμένη στο διάσημο «Θαυματουργό Ζωμό» Miracle Broth™ της La Mer, που επαναφορτίζει τα κύτταρα και πλημμυρίζει το δέρμα με ενυδατικά συστατικά, χαρίζει στην επιδερμίδα μεταξένια υφή και βαθιά ενυδάτωση. Τη χρησιμοποιούμε μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδάτωση.

4. DENSIFIQUE DENSIMORPHOSE ΤΗΣ KERASTASE Όταν η πολυτέλεια συνδυάζεται με την υψηλού επιπέδου επιστήμη στο κομμωτήριο, ακομα και το όνειρο της πυκνότητας των μαλλιών γίνεται πραγματικότητα. Με υαλουρονικό οξύ και γλυκοπεπτίδια, ο αφρός -θεραπεία της σειράς Densifique εφαρμόζεται στις ρίζες των μαλλιών και εξασφαλίζει άμεσα ορατό αποτέλεσμα όγκου.

Το ρεπορτάζ αυτό δεν είναι διαφημιστικό