Οι καλοσχηματισμένες καμπύλες, η ομοιόμορφη υφή της επιδερμίδας και η γλυπτική του σώματος είναι το στοίχημα της κοσμητολογίας. Με δραστικές συνθέσεις και προηγμένες τεχνολογίες που δρουν ταυτόχρονα ενάντια στην κυτταρίτιδα και στο τοπικό πάχος, τα νέα προϊόντα σώματος μας βοηθούν να αναδείξουμε τον πιο θηλυκό εαυτό μας.

Στο μικροσκόπιο

Στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος (στον υποδόριο ιστό) βρίσκονται τα λιποκύτταρα τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του οργανισμού. Με τη βοήθεια του οξυγόνου και χάρη σε μια σύνθετη διαδικασία αποθηκεύουν τα αναγκαία λίπη και αποβάλλουν όσα ο οργανισμός μας δεν χρειάζεται. Παράγοντες όμως όπως η κακή διατροφή, οι ορμονικές διαταραχές και το στρες εμποδίζουν τη φυσιολογική διαδικασία της λιπόλυσης, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κατακράτηση υγρών, διόγκωση των λιποκυττάρων και σκλήρυνση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Η όψη φλοιού πορτοκαλιού και το τοπικό πάχος είναι οι αναπόφευκτες συνέπειες. Για να μειωθεί η συσσώρευση λίπους πρέπει να δοθούν στους υποδοχείς οι κατάλληλες «εντολές» ώστε το λιποκύτταρο να επανέλθει στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού. Ωστόσο είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το τρίπτυχο της επιτυχίας είναι η σωστή διατροφή και η άσκηση σε συνδυασμό με τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων.

Δραστικά συστατικά

Για να περιορίσουμε την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος χρειαζόμαστε προϊόντα με αποσυμφορητική δράση ώστε να αυξηθεί η καύση και η αποβολή των λιπών, να ενισχυθεί η τοπική κυκλοφορία και να διεγερθεί η διαδικασία της λιπόλυσης.

Οι νέες φόρμουλες της κοσμητολογίας αντιμετωπίζουν και τα δύο προβλήματα χάρη στα συστατικά τους:

Καφεΐνη: Έχει έντονη λιποδιαλυτική δράση.

Καρνιτίνη: Ουσία που εξυπηρετεί διπλό σκοπό, της καύσης του λίπους και της ενδυνάμωσης των κυττάρων παράλληλα.

Φυτικά συστατικά: Βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στην αποτροπή της συσσώρευσης νερού στον ιστό του δέρματος.

Τορεπορτάζαυτόδενείναιδιαφημιστικό