H ομάδα της M∙A∙C παρουσιάζει το M∙A∙C Technique, ένα ομαδικό εργαστήριο μακιγιάζ αποτελούμενο από 8-10 άτομα που πραγματοποιείται αποκλειστικά σε ορισμένα από τα καταστήματα της εταιρείας!

Συγκεκριμένα, ένας επαγγελματίας M∙A∙C make up artist σε ρόλο παρουσιαστή, δείχνει ένα μακιγιάζ σε ένα μοντέλο. Η ομάδα που συμμετέχει στο εργαστήριο, έχοντας μπροστά της τα κατάλληλα εργαλεία, δηλαδή πινέλα και προϊόντα, ακολουθεί βήμα-βήμα τις οδηγίες του artist που παρουσιάζει, έχοντας στο πλευρό του ο καθένας ξεχωριστά ένα make up artist που θα τον καθοδηγεί. Ο κάθε ένας από την ομάδα με την καθοδήγηση του M∙A∙C make up artist βλέπει και εφαρμόζει στον εαυτό του το μακιγιάζ που δείχνει ο παρουσιαστής.

Τα M∙A∙C Technique έχουν συγκεκριμένη θεματολογία και δίνετε η δυνατότητα σε όσους συμμετέχουν να επιλέξουν από μία μεγάλη γκάμα, το μακιγιάζ που τους ταιριάζει και επιθυμούν να «μάθουν».

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι τα πιο σύγχρονα και επαγγελματικά!

Δίνετε έτσι η δυνατότητα να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε προϊόντα, υφές, τάσεις, νέα χρώματα και τεχνικές μακιγιάζ, να κατανοήσετε τις ανάγκες σας να ανταλλάξετε απόψεις με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, αλλά πάνω από όλα να εξοικειωθείτε στην πράξη.

Για την συμμετοχή σας, η ομάδα ης M∙A∙C σας καλεί να προκρατήσετε τη θέση σας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Το εργαστήριο κοστίζει 55€ τα οποία και εξαργυρώνετε τη μέρα του M∙A∙C Technique σε προϊόντα της επιλογής σας.

Τα εργαστήρια μακιγιάζ M∙A∙C Technique πραγματοποιούνται:

· στην Αθήνα στα καταστήματα M∙A∙C Ερμού, M∙A∙C Γλυφάδα, M∙A∙C Περιστέρι, M∙A∙C The Mall, M∙A∙C attica Golden Hall

· στη Θεσσαλονίκη στο κατάστημα M∙A∙C Τσιμισκή

· στην Κρήτη στο κατάστημα M∙A∙C Ηράκλειο