Το μέλλον του χρώματος είναι εδώ! Το essie•gel, το νέο σύστημα gel, σχεδιάστηκε για να σέβεται την υγεία των φυσικών νυχιών με βασικά θρεπτικά συστατικά.

Σχεδιασμένo για να αφήνει τα νύχια σε άριστη κατάσταση όταν αφαιρείται, η προηγμένη σύνθεση προσφέρει έως και 14 ημέρες εξαιρετικού χρώματος και λάμψης και δημιουργήθηκε από το διεθνές τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της L’Oréal.

Η εταιρεία εξέτασε με μεγάλη προσοχή το ενδιαφέρον των πελατισσών για την περιποίηση των νυχιών και τους ενδοιασμούς τους για τα gel και τελικά ήταν ξεκάθαρο πως η φθορά που θεωρούν ότι προκαλεί αποτελεί το βασικό εμπόδιο για την επαναλαμβανόμενη χρήση.

Η φράση «Δεν μου αρέσει αυτό που κάνει στα νύχια μου» ακούστηκε πολλές φορές. Η δημιουργία προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για να προστατεύουν τα νύχια και όχι για να τα ταλαιπωρούν υπήρξε η κινητήριος δύναμη πίσω από τη μοναδική σύνθεση της essie. Το essie•gel αφήνει τα νύχια σε άριστη κατάσταση όταν αφαιρείται.

«Απλώς δεν πίστευα στο gel μέχρι σήμερα», εξηγεί η Ιδρύτρια και Creative Director Essie Weingarten. «Όλοι ξέρουν ότι είμαι λάτρης των φυσικών νυχιών! Αναζητούσα για χρόνια την τέλεια σύνθεση, μια σύνθεση που δεν θα καταστρέφει τα νύχια, αλλά θα σέβεται τη φυσική τους κατάσταση.»

«Έχει όλα αυτά που μας αρέσουν στο gel και τίποτα από αυτά που δεν μας αρέσουν!»

Εμπιστευτείτε την αυθεντία στα χρώματα για τη δημιουργία μιας αποκλειστικής παλέτας χρωμάτων gel με το μοναδικό στυλ και ύφος της essie. Οι 36 μοναδικές αποχρώσεις είναι καθαρές, μοντέρνες και σοφιστικέ, ενώ παράλληλα σέβονται τα νύχια.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε μεγάλες στιγμές (major moments) με ένα υπέροχο (super good) χρώμα gel που απλώνεται ομοιόμορφα (well collected) και έχει μεγάλη διάρκεια: το essie•gel μπορεί να βγάλει άλλον έναν γύρο (another round). Με άμεσο στέγνωμα, αυτή η έξυπνη σύνθεση σας επιτρέπει να απολαύσετε την περιποίηση στο κομμωτήριο σας (glamping not camping) αποδεικνύοντας έμπρακτα την αξία της (net worth). Ξεχωρίστε αμέσως με το fashion crowd, το frisky femininity ή το street rocker, και αφήστε τις decadent & divine και life partner να γίνουν οι αγαπημένες σας αποχρώσεις με την πρώτη ματιά!

*Το νέο σύστημα essie•gel θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο του 2014 σε επιλεγμένα κομμωτήρια, nail studios, spa και σαλόνια ομορφιάς.