Πρωί

Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες η αίσθηση της όσφρησης αλλάζει καθώς η μέρα προχωράει. Το πρωί που ξυπνάμε είναι εντονότερη, ενώ σταδιακά μειώνεται. Διακριτικές αλχημείες με νότες από λεμόνι, κίτρο και φρέσκα λουλούδια δημιουργούν μοναδικές εικόνες όπως ένας πρωινός περίπατος στην εξοχή ή το άρωμα ενός ανθισμένου λεμονόκηπου. Οι νέες συνθέσεις eau de toilette και cologne χαρίζουν φρεσκάδα ενώ ταυτόχρονα τονώνουν τη διάθεση και μπορούν να μας συνοδεύουν στο ξεκίνημα της ημέρας. Συνήθως έχουν μικρότερη περιεκτικότητα σε αιθέρια έλαια και αλκοόλ και διαρκούν λιγότερο σε σχέση με τα χειμερινά eau de parfum τα οποία είναι πιο έντονα.

Απόγευμα

Ακόμα και αν μια γυναίκα παραμένει πιστή σε ένα συγκεκριμένο άρωμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, την άνοιξη μπορεί να πειραματιστεί με μια νέα, πιο ελαφριά σύνθεση ή εναλλακτικά με τη light εκδοχή του αρώματος που φοράει. Δεδομένου ότι καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι έντονες μυρωδιές ταιριάζουν καλύτερα στις βραδινές εξόδους, για το απόγευμα προτιμάμε ελαφριές εσάνς με ντελικάτα λουλούδια, πράσινες νότες και φρούτα. Οι νέες ευωδιές είναι γεμάτες ενέργεια που αποκαλύπτεται μέσα από ξεχωριστές νότες. Μπουκέτα φρέσκων λουλουδιών και φρούτων ντύνουν την επιδερμίδα με μια εκλεπτυσμένη αύρα, ιδανική να μας συντροφεύει στους απογευματινούς περίπατους.

Βράδυ

Σε αντίθεση με τις δροσερές μυρωδιές που ταιριάζουν την ημέρα, για το βράδυ που η θερμοκρασία χαμηλώνει μπορούμε να επιλέξουμε αρώματα τα οποία δίνουν βάθος στην τελική μυρωδιά μέσα από πιο αυστηρές νότες όπως είναι το σανταλόξυλο, ο κέδρος και οι δυνατές εσάνς λουλουδιών όπως το γιασεμί και η ορχιδέα. Ένας διαφορετικός αρωματικός χαρακτήρας, πιο μυστηριώδης και σαγηνευτικός, που συνδυάζεται με λουλούδια, ξύλα και musk για να συμπληρώσει με επιπλέον κομψότητα κάθε εμφάνισή μας.

*Το ρεπορτάζ αυτό δεν είναι διαφημιστικό