Η OPI συναντά τη μουσική δημιουργό Gwen Stefani παρουσιάζοντας 7 νέα βερνίκια σε περιορισμένη έκδοση για το 2014, τα οποία τα χαρακτηρίζει η επανάσταση στο τελείωμα. Η συλλογή περιλαμβάνει ένα έντονο κόκκινο βερνίκι που αποτείνει φόρο τιμής στο κραγιόν με την υπογραφή της Gwen, ένα νέο ημι-ματ με σατινέ φινίρισμα σε αποχρώσεις του χρυσού και του μαύρου και μια βάση η οποία προσφέρεται σα συμπληρωματικό δώρο με το βερνίκι Push and Shove σε μεταλλική ημι-ματ απόχρωση.

Όλα ξεκίνησαν στο Μουσείο Met της Νέας Υόρκης το 2013 με την επίσκεψη της Suzi Weiss Fischmann, Καλλιτεχνικής Διευθύντριας της μάρκας OPI . Η Suzi Weiss εμπνευσμένη από την έκθεση “Punk: Chaos to Couture”, θέλησε να δημιουργήσει μια συλλογή από αποχρώσεις οι οποίες να αντικατοπτρίζουν το ρόλο της μουσικής ως μια επιρροή στο χώρο της μόδας. ‘’ Με την απήχησή της σαν τραγουδίστρια, στιχουργός, και σχεδιάστρια, ποιός θα ήταν ο καλύτερος για συνεργασία από την Gwen Stefani? Αναρωτήθηκε η Weiss-Fischmann. ‘’Γνωστή για τα κόκκινα χείλη της, σήμα κατατεθέν της Gwen, το τολμηρό μακιγιάζ των ματιών και την τέχνη στα νύχια, η Gwen χρησιμοποιεί την ομορφιά για να συμπληρώσει το στυλ της. «

Η σειρά της Gwen Stefani περιλαμβάνει τις ακόλουθες 7 αποχρώσεις σε περιορισμένη έκδοση : Hey Baby, I Sing in Color, Love.Angel.Music.Baby., 4 in the Morning, In True Stefani Fashion, Push and Shove και Over & Over A-Gwen.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την συλλογή και την έμπνευση πίσω από αυτήν στο επίσημο site της εταιρείας!

Η υπογραφή της Gwen, σε κόκκινη απόχρωση, Over & Over A-Gwen είναι διαθέσιμη σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει μαύρα και ασημένια αληθινά αυθεντικά Κρύσταλλα Swarovski, και διακοσμητικά σχέδια για τα νύχια καθώς και κόλλα νυχιών για εύκολη εφαρμογή. Love.Angel.Music.Baby. και 4 In the Morning προσφέρουν ένα νέο, ημι-ματ σατινέ φινίρισμα και είναι σχεδιασμένα να φοριούνται χωρίς τη χρήση top coat. Το Push and Shove, σε ημι-ματ ασημένια τολμηρή απόχρωση με τη βάση Lay Down that Base. η οποία προσφέρεται σα συμπληρωματικό δώρο με το βερνίκι. Τα 2 αυτά προϊόντα χρησιμοποιούνται μαζί για ένα τέλειο αποτέλεσμα σε 3 μόνο κινήσεις. Η συλλογή συμπληρώνεται με δύο γυαλιστερά βερνίκια και ένα με glitter : Hey Baby, I Sing in Color και In True Stefani Fashion.