Από το λευκό στα les blancs: Φορέστε το trend της σεζόν στα νύχια σας με τη collection Color Riche Top Coats Les Blancs, τη νέα συλλογή βερνικιών για την άνοιξη από τη L’Oreal Paris!

Αντλώντας έμπνευση από μια σεζόν που αποθέωσε την απλότητα και τον μινιμαλισμό, το λευκό κυκλοφορεί τώρα σε 10 δροσερές, «καθαρές» και εντυπωσιακές αποχρώσεις.

Η νέα strip-less τεχνολογία

Η συλλογή les blancs φέρνει την επανάσταση στην εμπειρία του μανικιούρ. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του τέλος στις γραμμές, στην ανώμαλη υφή και στις ατελείωτες στρώσεις.

Το μυστικό; Μια μοναδική τεχνολογία με σύνθεση tonic stretch.

Οι πυκνές λευκές χρωστικές δίνουν αληθινή απόδοση χρώματος με μια πινελιά. Stretch υφή για κάλυψη χωρίς γραμμές και άψογη εφαρμογή.

Η άποψη του ειδικού από τον Tom Bachik, Nail Artist της L’Oréal Paris

«Το λευκό δεν αναδείχθηκε κυρίαρχο trend μόνο στις πασαρέλες αλλά και στην ελίτ του Χόλιγουντ. Είναι μια καθαρή, μοντέρνα απόχρωση σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, κάπως σαν το νέο γαλλικό μανικιούρ. Για την άνοιξη του 2014, η L’Oréal Paris δημιούργησε μια σειρά από σοφιστικέ αποχρώσεις ξεπλυμένες με την απαλότητα του λευκού. Η συλλογή Les Blancs κάνει το βάψιμο με λευκό, διασκεδαστικό και εύκολο, με μια σειρά από σοφιστικέ αποχρώσεις που θα ταιριάξουν την άνοιξη αυτή, σε κάθε περίσταση!»