Με έμπνευση από τα looks από τις πασαρέλες των τελευταίων Fashion Weeks, η κύρια μανία των μαλλιών είναι να είναι ατίθασα: από rock σε grunge και ατίθασα σέξι, τα ανακατεμένα μαλλιά είναι στη μόδα.

Η L’Oréal Professionnel, Επίσημος Συνεργάτης της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, την παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας, δημιούργησε για πρώτη φορά μία σειρά προϊόντων styling που σας επιτρέπει να έχετε ατίθασο look με μαλλιά φυσικά και μαλακά στο άγγιγμα: από χαλαρά κυματιστά μαλλιά σε ατίθασες κοτσίδες, από απίθανο όγκο .σε κόμπους, Wild Stylers, από την Tecni.ART.

Κάντε τα πιο ατίθασα στυλ πραγματικότητα!

Celeb looks: Menu για το κομμωτήριο

Η L’Oréal Professionnel προσφέρει ένα menu από looks, εμπνευσμένα από τα τελευταία fashion shows και από τις celebrities και τα it girls. Πολλά glam και rock looks, με έμπνευση από τις πασαρέλες, μεταξύ των οποίων το Wet Look, το Χαλαρό Καρέ, τα Μακριά και Ατίθασα μαλλιά, το Χτένισμα στο Πλάι και τα Pixie κουρέματα προτείνονται στο συγκεκριμένο menu αποκλειστικά στα κομμωτήρια.

WILD STYLERS από την TECNI.ART

Beach Waves

Ένα spray που δίνει υφή στα μαλλιά, για να δημιουργήσετε το σέξι look παραλίας. Εφαρμόστε σε ολόκληρη την περιοχή του κεφαλιού για να διαμορφώσετε το στυλ και να έχετε φυσικά κυματιστά μαλλιά με ματ τελείωμα. Δύναμη 2.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εφαρμόστε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Διαμορφώστε τούφες με τα δάκτυλά σας για όγκο με υφή.

Crêpage de Chignon

Σπρέι φιξαρίσματος με μινεραλ πούδρα, για «άγριο» λοοκ. Ατίθαση υφή, υπερβολικός όγκος με άμεσο ματ αποτέλεσμα. Προσφέρει υφή, χωρίς να σκληραίνει τα μαλλιά. Για να απελευθερώστε το αιλουροειδές που κρύβετε μέσα σας! Δύναμη 3.

Ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης που συναντάται στην αγορά: 17,80€.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για πιο έντονο όγκο, εφαρμόστε το προϊόν στις ρίζες και χτενίστε ανασηκώνοντας τις ρίζες με τη βούρτσα. Για ακόμα πιο άγριο look με εντονότερη υφή, στεγνώστε τα μαλλιά με σεσουάρ «τσαλακώνοντας» τα μήκη.

Scruff Me

Gel διαμόρφωσης για extreme ατημέλητο look.Χαρίζει κίνηση και ένα «τσαλακωμένο» look, σαν να σηκωθήκατε μόλις από το κρεβάτι. Απαλά και φυσικά μαλλιά στο άγγιγμα. Κράτημα που διαρκεί 24 ώρες. Δύναμη 2.

Ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης που συναντάται στην αγορά: 17,80€.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Κατανείμετε ποσότητα προϊόντος ίση με ένα φουντούκι σε σκουπισμένα μαλλιά, από τις ρίζες έως τις άκρες.

«Τσαλακώστε» τα μήκη, διαμορφώστε τις άκρες και αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά ή στεγνώστε με φυσούνα.

Next Day Hair

Πούδρα διαμόρφωσης των μαλλιών με μικρο-ώθηση, για ατημέλητα και απαλά μαλλιά. Άμεση υφή και ματ αποτέλεσμα. Προσφέρει υφή, χωρίς να σκληραίνει τα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε όση ποσότητα θέλετε, δεν υπάρχει κίνδυνος «υπερβολικής δόσης»! Δύναμη 2.

Ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης που συναντάται στην αγορά: 17,80€.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση και μεταξύ των εφαρμογών. Το μυστικό για ατημέλητη εμφάνιση, χωρίς καμία προσπάθεια: Κατανείμετε από τη μέση των μαλλιών μέχρι τις άκρες και «τσαλακώστε» τα με τα δάχτυλά σας.

Θέλετε ακόμα εντονότερη υφή; Απλώστε περισσότερο προϊόν!

Depolish

Πάστα διαμόρφωσης, για «σκληρό» look. Διαμορφώνει τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους ματ αποτέλεσμα. Μπορείτε να το ξαναδουλέψετε και να αλλάξετε το look άπειρες φορές. Μαλακά και φυσικά μαλλιά στο άγγιγμα. Δύναμη 3.

Ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης που συναντάται στην αγορά: 17,80€.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά. Για ένα πιο διαμορφωμένο αποτέλεσμα: Κατανείμετε περισσότερη ποσότητα προϊόντος και δουλέψτε τα μαλλιά τούφα-τούφα.

TECNI.ART: Σε άμεση σύνδεση με το backstage

Συνεργάτης στα Fashion Weeks, η σειρά προϊόντων Tecni.ART συνδυάζει την τεχνολογική υπεροχή και την παρουσία της πάντοτε στο επίκεντρο της μόδας για να βοηθήσει του κορυφαίους stylists του κόσμου να δημιουργήσουν τα ωραιότερα looks της πασαρέλας. Η παγκοσμίου επιπέδου προσδοκία εμπνέει και οδηγεί στην ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων τα οποία είναι συνδεδεμένα με τις τελευταίες τάσεις. μία σειρά 39 προϊόντων επιτρέπει στους stylists να βρίσκονται στο επίκεντρο της δημιουργικότητας, ενώ παράλληλα εγγυώνται καλλιτεχνική έκφραση χωρίς όρια.

Πάντοτε σε απευθείας σύνδεση με τις τάσεις των backstages, η Tecni.ART φέρνει τα τελευταία στυλ και τάσεις στα κομμωτήρια του κόσμου.

TECNI.ART: Συνθέσεις με κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το backstage


39 συνθέσεις με κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η ομάδα ειδικών των Εργαστηρίων της L’Oréal πάντοτε επιζητούν το τέλειο και καινοτόμο στα προϊόντα έτσι ώστε να ικανοποιήσουν και τις επιθυμίες των πιο απαιτητικών και κορυφαίων hairstylists.

Αναπτύσσουν νέες συνθέσεις και ανακαλύπτουν νέες υφές έτσι ώστε οι κομμωτές να μπορέσουν να δημιουργήσουν τα πιο εκπληκτικά looks που προσδιορίζουν τη μόδα. Ένα σύνολο από 1.500 συνθέσεις έχουν ελεγχθεί κι εγκριθεί σε περισσότερες από 100 δοκιμές από hairstylists. Απίστευτα εξευγενισμένες, οι υφές της Tecni.ART μπορούν να συνδυαστούν και να ανακατευτούν, χωρίς το φόβο της υπερβολής. Ένα πραγματικά τεχνολογικό επίτευγμα για πολύ απαιτητικούς και επικεντρωμένους στη λεπτομέρεια επαγγελματίες: Fix, Volume, Shine, Smooth, Curl, Texture.