O οίκος Yves Saint Laurent παρουσιάζει το Touche Éclat Wild Edition, μια συλλεκτική έκδοση του θρυλικού Touche Éclat.

Εμπνευσμένο από το διάσημο pattern του πάνθηρα, αυτό το μοναδικό σχέδιο, αποτίει φόρο τιμής στη γυναίκα Saint Laurent καθώς αντιπροσωπεύει τη δύναμη και τα πρωτόγονα ένστικτά της. Η απαστράπτουσα θηλυκότητα και τα άγρια ένστικτα συνδυάζονται και εκφράζουν το μοναδικό πνεύμα της.

Σύμβολο της απόλυτης θηλυκότητας, το Touche Éclat Wild Edition είναι η πιο πολύτιμη και τολμηρή έκδοση του Touche Éclat μέχρι σήμερα. Διακοσμημένο με χρυσό & μαύρο σχέδιο, σαν κόσμημα, είναι διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις:

Ν.1: Touche Éclat, Luminous Radiance

N.2: Touche Éclat, Luminous Ivory

Το επαναστατικό στυλό λάμψης, που δημιουργήθηκε από τον Yves Saint Laurent το 1992, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του μακιγιάζ. Όλα είναι θέμα εμφάνισης. Το Touche Éclat δεν είναι μόνο ένα bestseller προϊόν αλλά και το μεγαλύτερο beauty icon παγκοσμίως.

Με ένα κλικ, το Touche Éclat απελευθερώνει αμέσως το μαγικό φως του. Μια αληθινή ακτίνα φωτός που ομορφαίνει το πρόσωπο και δημιουργεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα φωτεινότητας, σμιλεύοντας τους όγκους, αναδεικνύοντας τις σκοτεινές περιοχές του προσώπου, χαρίζοντας λάμψη και επιτυγχάνοντας αψεγάδιαστη τελειότητα. Ενισχύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και τα περιγράμματα, διαγράφοντας όλα τα σημάδια της κούρασης και τους μαύρους κύκλους. Λίγες μαγικές κινήσεις και η επιδερμίδα δείχνει όμορφα φωτισμένη.

*Θα το βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών από τον Μάρτιο και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στην ενδεικτική τιμή των 41,22€.