Ο οίκος Yves Saint Laurent με επιρροές από την Ανατολή, δημιουργεί την Spicy Collection. Eξι εξωτικές, ζεστές αποχρώσεις του La Laque Couture που χαρίζουν πλούσιο χρώμα στα νύχια και εμπλουτίζουν το look μας με νέες αποχρώσεις.

«Ο οίκος Yves Saint Laurent είναι ένα ταξίδι στην υπερβολή, μια αναζήτηση του εξωτικού… Τα χρώματα της Ανατολής, του Μαρόκου… Μια αληθινή ή φανταστική απόδραση, αλλά πάντα σύγχρονη.» δήλωσε για τη νέα … πικάντικη συλλογή ο Λόιντ Σίμονς, Δημιουργικός Διευθυντής του Make-up Yves Saint Laurent Beaute.

Safran Sultan, Ambre Gingembre, Piment d’Ailleurs… Με την Spicy Collection, ο Yves Saint Laurent σε οδηγεί στο DNA του οίκου Saint Laurent. Φανταστικά ταξίδια, μακρινά οράματα που αποκτούν νέα διάσταση. Ενας κόσμος στον οποίο όλα είναι πιθανά, ένας κόσμος από τον οποίο πηγάζει η αγνότερη έκφραση των χρωμάτων.

Ακολουθώντας το θρυλικό Bleu Majorelle, το Vernitheque συνεχίζει την απόδρασή του στην καρδιά του Μαρόκου, που ήταν τόσο αγαπητή στον ίδιο τον Υβ Σεν Λοράν και διευρύνεται με τη συλλογή Spicy Collection. Έξι νέες αποχρώσεις αφιερωμένες στην πολυτέλεια της Ανατολής και μια ελκυστική έκρηξη χρωμάτων.

Στην Spicy διαδρομή

Saffron orange, rose petal pink, black pepper, precious amber… Ο πλούτος των μπαχαρικών και του χρυσού αγκαλιάζουν τα νύχια με τις αποχρώσεις της Σαχάρα.

Εξι spicy chic αποχρώσεις


Μια παλέτα από ζεστές, εξωτικές αποχρώσεις βασιλικής γοητείας για πολύτιμα, έντονα YSL νύχια:

Nο41 EAU DE ROSE : delicate rose petal pink

No42 SAFRAN SULTAN: royal yellow

Nο43 OPULENTE CANNELLE: rich coral

No44 AMBRE GINGEMBRE: oriental orange

Nο45 PIMENT D’AILLEURS: torrid red

Nο46 POIVRE NOIR: piquant plum

Must-Have: N°42 Safran Sultan

Με το La Laque Couture N°42 Safran Sultan/ ο Yves Saint Laurent δημιουργεί μια άτυπη, έντονα θερμή απόχρωση που είναι chic αλλά ταυτόχρονα αποτελεί έκπληξη. Μια εφευρετική απόχρωση, τόσο θρυλική όσο η Bleu Majorelle. Απαραίτητη για ένα αμίμητο avant-garde look YSL.

Το κόσμημα ενός Top coat

Μια καταιγίδα χρυσού σε ένα κρυστάλλινο top coat. Το La Laque Couture N°47 Feuille d’or είναι το απόλυτο στολίδι για να συμπληρώσει και να απογειώσει τις αποχρώσεις της συλλογής.

Εφαρμόστε το σε ένα μόνο νύχι σαν κόσμημα ή σε όλα τα νύχια για να δώσετε ένα σπινθηροβόλο άγγιγμα. Παίξτε με τα νύχια σας, σαν να ήταν κοσμήματα

Μυστικά από τον ειδικό

– To N°47 Feuille d’or top coat εφαρμόζεται πάνω από τις πλούσιες αποχρώσεις της La Laque Couture SPICY COLLECTION. Απλώστε μια λεπτή στρώση σε όλη την επιφάνεια του νυχιού ή μόνο στις άκρες.

– Μπορείτε να εφαρμόσετε μια δεύτερη στρώση για να εντείνεται το επιχρυσωμένο αποτέλεσμα.

– To N°47 Feuille d’or top coat μπορεί να εφαρμοστεί και μόνο του για εφέ 24ων καρατίων.

Ολα τα βερνίκια της Spicy Collection κοστίζουν 22,47€ * και βρίσκονται ήδη στα καταστήματα!


*Ενδεικτική Τιμή Marketing. Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.