Το 2010, η Lancôme αποκάλυψε τα μυστικά του φυσικού φωτός που πηγάζει από την επιδερμίδα: του φωτός που αντανακλάται στην επιφάνεια της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα λάμπει από το βάθος. Το Teint Miracle foundation μια πραγματικά θαυματουργή σύνθεση που δημιουργήθηκε χάρη στην τεχνολογία Aura-Inside™.

Σήμερα, με την βαθιά γνώση των γυναικών και των προσδοκιών τους, η Lancôme παρουσιάζει μια νέα σύνθεση στην οικογένεια Miracle: To Miracle Air de Teint, που πρωτοπορεί και δημιουργεί μια νέα γενιά nude μακιγιάζ, πιο ελαφρύ από ποτέ χάρη στο μίγμα πτητικών, ημι-πτητικών ελαίων και των “Miracle Particles” που αποτελούνται από αέρα κατά 90%. Με το Teint Miracle και το Miracle Air de Teint, η Lancôme δημιουργεί την πρώτη σειρά εξατομικευμένου φυσικού μακιγιάζ, που αντιπροσωπεύει όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες των γυναικών.

Μια νέα οπτική για τα foundation

Η Lancôme εργάζεται συνεχώς για να αναπτύσει και να βελτιώνει την μοναδική κατανόηση που έχει προς τις γυναίκες χάρη στη δύναμη των ερευνών της. Για πολλά χρόνια, άνθρωποι της μάρκας παρακολουθούσαν τα μπουντουάρ των γυναικών σε όλο τον κόσμο ώστε να καταλάβουν καλύτερα τις ανάγκες και τις συνήθειές τους στο μακιγιάζ. Όλη αυτή η γνώση, οδήγησε στην παρατήρηση ότι οι γυναίκες αναζητούν ένα πολύ συγκεκριμένο foundation που να ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας τους, στις συνήθειές τους σχετικά με το μακιγιάζ και στον τρόπο ζωής τους. Κάθε γυναίκα έχει το δικό της όραμα για το φυσικό μακιγιάζ.

Η γυναίκα Miracle Air de Teint. Χρησιμοποιεί και αυτή μακιγιάζ σε καθημερινή βάση αλλά περιστασιακά foundation και γενικότερα δεν το χρησιμοποιεί σε όλο το πρόσωπο. Ωστόσο αναζητά πάντα νέες τεχνολογίες και υφές και την ενδιαφέρει μόνο ένα πράγμα: η φωτεινότητα. Για αυτή τη γυναίκα η Lancôme δημιούργησε το Miracle Air de Teint, ένα νέο και εξαιρετικά ελαφρύ foundation τελειοποίησης για απόλυτο αποτέλεσμα γυμνής επιδερμίδας.

Τόσο αέρινο foundation!

Το Miracle Air de Teint είναι τόσο ελαφρύ, ώστε το 100% των γυναικών δεν το αισθάνονται στην επιδερμίδα τους και ξεχνούν ότι το φορούν*. Το μυστικό του; Μια νέα μοναδική πούδρα πολύ πιο ελαφριά από αυτές που υπάρχουν στα παραδοσιακά foundation. Η αορατη συνθεση του δεν αφήνει παρά μόνο τα βασικά στην επιδερμίδα, για ένα απόλυτα ελαφρύ φινίρισμα.

*Αυτό-αξιολόγηση από 60 γυναίκες

Ενώ τα περισσότερα foundation έχουν σαν βάση τους το νερό, τα έλαια και πολύ πυκνές compact χρωστικές, το Miracle Air de Teint ενσωματώνει μια νέα γενιά χρωστικών στη συνθεση του. Αυτές οι μικρής πυκνότητας χρωστικές “Miracle Particles” είναι διάτρητες και επιτρέπουν στον αέρα να περνά ανάμεσά τους. 25 φορές πιο ελαφριά από τις παραδοσιακές πούδρες, η πούδρα που περιέχει το Miracle Air de Teint αποτελείται από 90% αέρα. Διαχέει έτσι το διπλάσιο φως από τα παραδοσιακά foundation και προσφέρει στην επιδερμίδα μοναδική διάφανη λάμψη και φωτεινότητα.

Όταν έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα, το ρευστό foundation μετατρέπεται σε πούδρα ενώ οι χρωστικές “Miracle Particles” γίνονται διαφανείς και δημιουργούν ένα εφέ τελειοποίησης. Η επιδερμίδα γίνεται άμεσα πιο λεία και οι ατέλειες εξασθενούν κάτω από το εύπλαστο σχεδόν αέρινο πέπλο. Φυσικά φωτεινή η επιδερμίδα αποκτά ματ φινίρισμα ενώ το SPF 15 προσφέρει καθημερινή προστασία από τις ακτίνες UV. Η επιδερμίδα δείχνει σχεδόν άβαφη. Τίποτα λιγότερο από ένα θαύμα!