Γιορτάζοντας τη μοναδική Body Butter Collection, η The Body Shop σας παρουσιάζει την τελευταία προσθήκη – το περιορισμένης κυκλοφορίας Blueberry, ένα πλούσιο και κρεμώδες Body Butter με υπέροχο αναζωογονητικό άρωμα.

Επιπλέον, η τελευταία προσθήκη Body Butter συνοδεύεται από μία ολόκληρη σειρά Blueberry για το μπάνιο και το σώμα. Απολαύστε μία αναζωογονητική blueberry εμπειρία!

Blueberry Body Lotion, μία ελαφριά κρέμα σώματος που αφήνει την επιδερμίδα μεταξένια απαλή.

Blueberry Sponge, ένα υπέροχο σφουγγάρι μπάνιου με ένα χαριτωμένο blueberry πρόσωπο που απολεπίζει την επιδερμίδα και σας χαρίζει χαμόγελα.

Blueberry Body Scrub-Gelee, ένα ήπιο απολεπιστικό σώματος που αφήνει την επιδερμίδα με υπέροχο άρωμα από φρέσκα blueberries και μοιάζει με αληθινή μαρμελάδα blueberry.

Blueberry Lip Butter, αφήνει τα χείλη γλυκά ενυδατωμένα και με φρουτώδες άρωμα.

H ιστορία του Body Butter

Το 1992 η The Body Shop παρουσίασε το Body Butter, μία ιδέα που δημιουργήθηκε από την ιδρύτρια της The Body Shop Ανίτα Ρόντικ, η οποία ήθελε τα προϊόντα της να είναι πλούσια και αρκετά κρεμώδη ώστε να απλώνονται όπως το βούτυρο από το ψυγείο.

Ξεκινώντας με το Mango, το Body Butter θα άλλαζε την εφαρμογή στην κρέμα σώματος για πάντα!

Best sellers για περισσότερα από 20 χρόνια στη The Body Shop, ένα body butter πωλείται κάθε 2 δευτερόλεπτα*.
Προσφέρουν στην επιδερμίδα ενυδάτωση που διαρκεί έως και 24 ώρες, τα μοναδικά body butters είναι γεμάτα από μοναδικά συστατικά, αρώματα και υφές που ικανοποιούν κάθε προτίμηση. Υπέροχα για την επιδερμίδα αλλά και για τον κόσμο, κάθε Body Butter φτιάχνεται με τα καλύτερα συστατικά που προέρχονται με ηθικό τρόπο από τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα για να σας προσφέρουν την απόλυτη θρεπτική εμπειρία!

* Βασισμένο σε παγκόσμιες πωλήσεις μικρών και μεγάλων core flavours από τις 02/09/2013-31/08/2013 και σε περίοδο πώλησης 12 ωρών την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ολα τα Butters δεν δημιουργούνται με τον ίδιο τρόπο

Κάθε Body Butter της The Body Shop περιέχει τουλάχιστον ένα συστατικό από το πρόγραμμα ηθικού εμπορίου της The Body Shop, το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

Μέσω αυτού του προγράμματος, η εταιρία ομορφιάς προμηθεύεται τα καλύτερης ποιότητας συστατικά απευθείας από μικροκαλλιεργητές σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο, καταβάλλοντας μία δίκαιη τιμή που προσφέρει τη δυνατότητα στις οικογένειες και τις κοινότητές τους να επενδύσουν στο μέλλον τους.

Από τις φάρμες των αγροτών έως τα ράφια, το πρόγραμμα σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα μοναδικών συστατικών, από έλαιο Babassu, έλαιο Βραζιλιανών καρύων έως βούτυρο βουτυροσπέρμου, κακάο και κερί μελισσών. Με 25 προμηθευτές από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες και με περισσότερους να προστίθενται στους επόμενους μήνες, το πρόγραμμα Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες της The Body Shop βοηθά να βελτιωθεί η ζωή περισσότερων
από 320.000 ανθρώπων παγκοσμίως.

Κάθε φορά που αγοράζετε ένα Body Butter βοηθάτε επίσης στη χρηματοδότηση πολλών κοινοτικών προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο που στηρίζονται από το πρόγραμμα της The Body Shop, το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες.

Η επικέντρωση είναι στην εκπαίδευση, την ιατρική περίθαλψη, τη σίτιση και την ενδυνάμωση των γυναικών.