Οι σύγχρονοι ρυθμοί της ζωής στην πόλη και η ζέστη καταπονούν ιδιαίτερα τα μάτια μας, με αποτέλεσμα την ραγδαία αφυδάτωση τους. Το βλέμμα δείχνει άτονο και κουρασμένο, ενώ η αίσθηση ξένου σώματος στα μάτια είναι ιδιαίτερα ενοχλητική. Η καλλυντική περιποίηση των ματιών είναι πλέον επιβεβλημένη και ένα σετ οφθαλμοκαλλυντικών Kiten Beauty μπορεί να γίνει δικό σας.

Γι’ αυτό η BHMAdoona και η The Eye Beauty Company σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 30 συσκευασίες δακρύων ομορφιάς Kiten Beauty, ένα καλλυντικό οφθαλμικό διάλυμα που βασίζεται στο συνδυασμό ωφέλιμων αντιοξειδωτικών συστατικών, συνολικής αξίας 412 ευρώ.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, τη σελίδα της BHMAdonna στο Facebook, κάντε κλικ στο Like (Μου αρέσει) και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Στον διαγωνισμό μπορούν φυσικά να συμμετέχουν και όσοι μας έχουν ήδη τιμήσει με το like τους! Αυτό που χρειάζεται είναι μόνο να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Οι νικητές/τριες θα ανακοινωθούν τόσο μέσα από το προφίλ μας στο Facebook, όσο και μέσα από το site της BHMAdonna.

Στη συνέχεια θα λάβουν e-mail με τις οδηγίες για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τι κερδίζετε

Τριάντα (30) τυχεροί/ες θα κερδίσουν από μία συσκευασία καλλυντικών δακρύων ομορφιάς Kiten Beauty, συνολικής αξίας 412€.

Τα δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty αποτελούν ένα καλλυντικό οφθαλμικό διάλυμα, που βασίζεται στο συνδυασμό ωφέλιμων αντιοξειδωτικών συστατικών. Συνιστούν μία φόρμουλα νεότητας των ματιών, καθώς η δράση τους αφορά στην ενίσχυση των φυσικών οφθαλμικών λειτουργιών, με στόχο τη διατήρηση της νεανικότητας των ματιών και της ομορφιάς τους. Πρόκειται για σταγόνες ματιών, που περιέχουν ένα σύνολο ενυδατικών και προστατευτικών στοιχείων, τα οποία βοηθούν να εξασφαλίσουμε την οφθαλμική μας υγεία, αλλά και ένα σαγηνευτικό, υγιές βλέμμα.

Περιποιηθείτε τα ευαίσθητα μάτια σας όπως τους αξίζει!

Η καλλυντική περιποίηση των ματιών ήρθε την πιο κατάλληλη και αναγκαία στιγμή. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και η μόλυνση, κάνουν τα μάτια να δείχνουν άτονα, ξηρά και ταλαιπωρημένα, το βλέμμα θαμπό και γερασμένο, καθιστώντας την περιποίηση των ματιών πιο επιτακτική από ποτέ!

Τα δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty έφεραν την επανάσταση στη φροντίδα των ματιών. Δημιούργησαν την πιο σύγχρονη κατηγορία καλλυντικών για τα μάτια, τα Οφθαλμοκαλλυντικά. Ο ρόλος τους είναι να ενυδατώνουν, να θρέφουν βαθιά και να προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία στα μάτια, χάρη στα μοναδικά θρεπτικά συστατικά που περιέχουν! Η χρήση τους είναι καθημερινή, όπως η κρέμα ματιών, και κάθε φιαλίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Με την καθημερινή χρήση των Δακρύων Ομορφιάς, θα διατηρήσετε ένα υγιές, λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα, αλλά το βασικότερο, θα διατηρήσετε την υγεία των ματιών σας, καθώς οι ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του οφθαλμικού μίγματος καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τον εκφυλισμό των κυττάρων και τα πρόωρα σημάδια οφθαλμογήρανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για την οφθαλμογήρανση και τα δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.TheEyeBeauty.com. και το προφίλ της εταιρείας στο Facebook (www.facebook.com/KitenBeauty).

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 30 ΝΙΚΗΤΕΣ!!!

ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Άγγελος Νεστορίδης

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΛΕΞΙΟΥ

Αντωνία Μαρδά

Angie Sarafidi

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

athina vertseti

ΜΠΡΟΥΝΙΛΝΤΑ ΖΜΠΟΓΚΟΥ

μαρζι πανς

Σοφία Λαζαρίδου

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΡΑΚΑΚΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΙΑΚΑΤΑ

ΑΝΘΗ ΝΙΚΟΥ

λευτέρης χαμαλιδης

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΚΑΝΤΖΑ

helen brlk

mia Barron

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ

ΑΚΡΙΒΗ ΚΑΤΣΙΦΑ

Ελένη Φισκατόρη

Λίτσα Στράντζαλη

Μάνθα Ζωγράφου

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΓΚΕΚΑ

Μαρίνα Μυλωνά

xrhstos moustakas

ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΟΝΑΡΟΥ

Νίκος Καρνιαουτάκης

Φαίη Λιθοξοπούλου