Μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, η δωρεάν εφαρμογή onlinetrainer έχει στόχο να κάνει τα μέλη της να ξαναβρούν τη χαμένη τους φόρμα,να κερδίσουν τον έλεγχο του σώματος τους και να κάνουν την γυμναστική τρόπο ζωής.

Κάθε μήνα η εφαρμογή δημοσιεύει νέα βίντεο με προπονήσεις και εναλλακτικά προγράμματα γυμναστικής εξελιγμένα αποκλειστικά από επαγγελματίες αθλητές και προσωπικούς γυμναστές, καθώς και προτάσεις διατροφής και άλλες πολύτιμες συμβουλές βγαλμένες από την καθημερινή ζωή των γυμναστών και την πολυετή εμπειρία τους στον αθλητισμό.

Με αυτό το τρόπο ο χρήστης έχει πρόσβαση εντελώς δωρεάν όχι σε έναν, αλλά σε πολλούς προσωπικούς γυμναστές και σε μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών προγραμμάτων γυμναστικής, απο yoga και pilates, , μέχρι ασκήσεις αποκατάστασης τραυματισμών και pilates για εγκύους.

Το onlinetrainer προσφέρει πάνω απο 200 ασκήσεις και δεκάδες προγράμματα ανά κατηγορία, ανάλογα με τον στόχο του κάθε μέλους. Για έναν έξυπνο τρόπο γυμναστικής όπου και αν βρίσκεστε, επισκεφθείτε το onlinetrainer!