Ηδη από την αρχή της υποκριτικής της καριέρας η νεαρή ηθοποιός αιχμαλώτισε την προσοχή του κοινού μέσα από τις ερμηνείες της, με αποκορύφωμα το ρόλο της ως Μπέλα στην τριλογία «Twilight », στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Η Κρίστεν Στιούαρτ δήλωσε ότι «λατρεύω τα ρούχα του οίκου Balenciaga γιατί είναι απίστευτα τολμηρά και δυναμικά, αλλά και θηλυκά και σέξι. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη συνεργασία μας επιτρέπει μια πραγματική, δημιουργική ελευθερία. Αισθάνομαι ευλογημένη και πολύ υπερήφανη που είμαι το πρόσωπο αυτού του νέου αρώματος».

Από την άλλη πλευρά, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balenciaga, Nicolas Ghesquière τόνισε ότι «η Κρίστεν ενσαρκώνει τη μοντέρνα διάθεση του νέου αρώματος του οίκου Balenciaga, μέσα από την μοναδική της ευαισθησία και εξυπνάδα. Από την αρχική της εμφάνιση στον κινηματογράφο με την τανία «Δωμάτιο Πανικού» διαφαινόταν ο προοδευτικός της χαρακτήρας. Το 2006 την κάλεσα να συμμετάσχει σε μια φωτογράφηση με τον Bruce Weber. Από τότε επιθυμούσα να διευρύνουμε τη συνεργασία μας, γνωρίζοντας ότι εκφράζει το ριζοσπαστικό πνεύμα του οίκου».

«Η επιλογή της Κρίστεν Στιούαρτ ως το πρόσωπο του νέου αρώματος ήταν αδιαμφισβήτητη. Διαθέτει μια μοναδική αίσθηση του στυλ, είναι αυθεντική και κομψή με τον τρόπο που συνδυάζει τα στοιχεία της μόδας. Η μοντέρνα εμφάνισή της μαζί με τη φυσικά επαναστατική της διάθεση ταιριάζουν απόλυτα με το πνεύμα του οίκου Balenciaga», δήλωσε η Catherine Walsh, SVP American Fragrances, της εταιρίας Coty.

Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο τίτλος του αρώματος αλλά ούτε και η σύνθεσή του. Παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι εξαίσιο, με κορύφωση την διαφημιστική καμπάνια όπου θα φιγουράρει το μαγευτικό πρόσωπο της πρωταγωνίστριας.

Το άρωμα αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2012.