Η Shiseido κλείνει φέτος τα 140 χρόνια ύπαρξής της στον χώρο της κοσμετολογίας και το γιορτάζει με μια συνεργασία δοκιμασμένη. Ο λόγος για την συνεργασία της εταιρείας με την Τζένιφερ Κόνελι, τη νέα μούσα του οίκου για την καμπάνια της σειράς Future Solution LX της Shiseido που θα πωλείται σε 88 χώρες.

«Με τη Shiseido έχω μια μακρόχρονη σχέση. Συνεργάστηκα με την εταιρία και στα 80’s όταν έκανα μια διαφημιστική καμπάνια για εκείνους και από τότε χρησιμοποιώ εντατικά τα προϊόντα τους. Είναι ωραία να ξανασυναντιόμαστε μετά από τόσα χρόνια» δήλωσε η Τζένιφερ Κόνελι στο περιοδικό WWD.

Όσον αφορά την σειρά Future Solution LX πρόκειται για μια premium σειρά αντιγήρανσης, που λανσαρίστηκε πρώτη φορά το 2009.

Ο γενικός διευθυντής της Shiseido Χιρόσι Μαρουγιάμα δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «θελήσαμε να πάμε την σειρά σε ένα επόμενο επίπεδο. Νιώσαμε ότι η σειρά είχε ανάγκη από μια φωνή και ένα πρόσωπο που να ενσαρκώνει όλα όσα πρεσβεύει η σειρά. Πιστεύουμε ότι η Τζένιφερ Κόνελι είναι το πρόσωπο με το οποίο μπορούν να ταυτιστούν οι καταναλώτριες ανά τον κόσμο».

Ηπρώτη διαφημιστική καμπάνια θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2012 ενώ τη σειρά Future Solution LX της Shiseido μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα.