Το Galaxy bar του Hilton Αθηνών αναδείχθηκε ένα από τα 10 καλύτερα μπαρ του κόσμου από το αμερικάνικο “Premier Traveler”, ένα από τα πιο δημοφιλή κι έγκριτα ταξιδιωτικά περιοδικά παγκοσμίως.

Σε κάθε τεύχος, η έμπειρη κι εξειδικευμένη συντακτική ομάδα του “Premier Traveler” προτείνει στους αναγνώστες της τις καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες έπειτα από λεπτομερή δημοσιογραφική έρευνα. Στο τεύχος Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2015 το Galaxy bar φιγουράρει ανάμεσα στα καλύτερα bar που κοιτάζουν «αφ’ υψηλού» τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, όπως το Radio στο Λονδίνο, το AER Lounge – Four Seasons στη Βομβάη, το Top of the Strand στη Νέα Υόρκη κ.α. Το Galaxy bar ξεχώρισε στις προτιμήσεις των ειδικών του “Premier Traveler” κυρίως λόγω της εντυπωσιακής, πανοραμικής του θέας και της κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας.

Άλλωστε, το Galaxy δεν είναι ένα συνηθισμένο μπαρ ξενοδοχείου. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Αθηναϊκού nightlife και ήταν από τα πρώτα μπαρ που ξεκίνησε την τάση των κοκτέιλ στην Αθήνα. Μάλιστα, στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το Galaxy Restaurant, που υπό την επίβλεψη του executive chef Κώστα Αθανασίου, χαρίζει μια ενδιαφέρουσα γαστρονομική εμπειρία με θέα τα φώτα της πόλης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy επισκεφθείτε το website http://www.hiltonathens.gr ή τη σελίδα του Galaxy στο Facebook https://www.facebook.com/galaxybarrestaurant.