Η μοναδική συναυλία της Νταϊάνα Κρολ πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών 2013.

Η παγκοσμίου φήμης καναδή τζαζ πιανίστρια μάγεψε το κοινό που κατέκλυσε το Ηρώδειο με την εκφραστική και μινιμαλιστική ερμηνεία της μέσα από τραγούδια μεστά και σοφά επιλεγμένα.
Η μοναδική ερμηνεία της, με την ίδια σολίστ στο πιάνο, και τους θρυλικούς μουσικούς που την συνόδευαν στο μαγικό Ηρώδειο, δημιούργησαν μια απαράμιλλη μουσική μυσταγωγία και χάρισαν στο κοινό τη χαρά της πραγματικής απόλαυσης.
Μετά το τέλος της συναυλίας, της οποίας μεγάλος χορηγός ήταν το CHIVAS, ακολούθησε VIP cocktail party στο «Διόνυσο» με cocktails δημιουργημένα με CHIVAS 12 και 18 ετών. Οι 200 καλεσμένοι, μεταξύ αυτών και η κα Νάνα Μούσχουρη, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης. Η Νταϊάνα Κρολ παρέμεινε στο πάρτυ για πολλή ώρα, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους με την αμεσότητά της στην επικοινωνία .
Ο κύριος Κριστόφ Λεμαριέ, Διευθύνων Σύμβουλος της PERNOD RICARD HELLAS, στην οποία ανήκει το CHIVAS , παρέδωσε μάλιστα στην τραγουδίστρια ένα « ελληνικό δώρο – ενθύμιο » της μοναδικής μουσικής εμπειρίας που χάρισε στο κοινό.