ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τομέας των οικονομικών γίνεται ιδιαίτερα σημαντικός αφού εκεί θα βάλετε όλη την ενέργειά σας προκειμένου να πετάξετε από πάνω σας χρέη και οφειλές που κουβαλάτε από προηγούμενες χρονιές και να μπείτε σε μια καλύτερη ρότα. Μετά τις 15/2 ας είστε προσεκτικές με λογαριασμούς, κάρτες κ.λπ. γιατί ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να βάλει το χεράκι του και να δημιουργήσει λάθη. Βέβαια με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανό να πάρετε πίσω χρήματα που σας οφείλουν. Σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα ευνοεί την προσωπική σας ζωή ή θα τονίζει τις ελλείψεις της ανάλογα με τη φάση που είστε. Πάντως ο Άγιος Βαλεντίνος φέτος θα μπορούσε να φέρει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΚΡΙΟΣ

Το Φεβρουάριο τα σκήπτρα παίρνει η φαντασία έναντι της λογικής, καθώς ο κυβερνήτης σας Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς και σχεδόν ταυτόχρονα στο ίδιο υδάτινο ζώδιο μπαίνει και ο Ερμής. Ο Φεβρουάριος είναι μήνας προετοιμασίας για όλα όσα θα θελήσετε να ξεκινήσετε το επόμενο διάστημα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας φέρνει κοντά σε φίλους και βοηθάει στα αισθηματικά, σε νέες γνωριμίες και στο να αναπτύξετε δράση στα κοινά ή να ηγηθείτε μιας ομάδας. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε στη φυσική σας κατάσταση και να ενισχύσετε τον οργανισμό σας καθώς μπαίνετε τώρα σε μια περίοδο που χρειάζεται να προφυλαχτείτε από ιώσεις, κρυολογήματα κ.λπ.

ΤΑΥΡΟΣ

Μολονότι τα θέματα της καριέρας ή του σπιτιού εξακολουθούν να σας απασχολούν, αυτόν το μήνα φαίνεται να βρίσκονται λύσεις και να προωθούνται πολύ καλύτερα οι φιλοδοξίες σας. Σημαντική βοήθεια αλλά και ανακούφιση κάποιες στιγμές προσφέρουν ο Άρης όπως και ο Ερμής από τους Ιχθύς. Την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου ενδέχεται μάλιστα να υπάρχει και μια προαγωγή, μια αύξηση στα έσοδά σας ή ακόμη αναγνώριση των κόπων σας. Μετά τις 15 και όσο πλησιάζουμε προς τις 23 που ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις με φίλους και καλύτερα να περιμένετε μέχρι το τέλος Μαρτίου για να κάνετε μια σημαντική επαγγελματική εκκίνηση. Ερωτικά ο Φεβρουάριος ευνοεί μάλλον τις σταθερές σχέσεις και όχι τις νέες συναισθηματικές επενδύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Φεβρουάριος στρέφει την προσοχή σας σε θέματα καριέρας και σπιτιού και δημιουργεί εντάσεις. Βέβαια στα δύσκολα υπάρχει η ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης από τον Υδροχόο σε καλή όψη με τον Δία στο ζώδιό σας για να σας σώζει από τα χειρότερα και να προσφέρει κάποιες στιγμές αισιοδοξίας και ελπίδας. Για κάποιες από σας ο Φεβρουάριος ίσως φέρει έμπνευση για ένα νέο επαγγελματικό ή δημιουργικό πόνημα αλλά θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές στις λεπτομέρειες καθώς ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής σιγά-σιγά μετά τις 15/2 μπορεί να βάλει το χεράκι του αρνητικά και να έχετε καθυστερήσεις. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το πρώτο δεκαπενθήμερο και μη βάλετε τα απαιτητικά και δύσκολα στο δεύτερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σιγά-σιγά οι πλανήτες παίρνουν θέση στους Ιχθύς στρέφοντας την προσοχή σας στο μέλλον. Στο μέλλον της δουλειάς, των σπουδών ή και των σχέσεών σας ακόμα. Ο Φεβρουάριος είναι ταξιδιάρικος μήνας ή μήνας που κάνετε σχέδια για κάποιο μακρινό ταξίδι. Πιθανώς και ένα ταξίδι που το ονειρευόσαστε από παιδιά. Βέβαια για όλα τα παραπάνω θέματα καλό θα ήταν να αναλάβετε δράση πριν από τις 15/2 καθώς ύστερα από αυτή την ημερομηνία αρχίζουν οι παρενέργειες της ανάδρομης πορείας του Ερμή που ξεκινάει μεν στις 23 αλλά επηρεάζει δυσμενώς και πιο πριν με καθυστερήσεις, αναβολές και ακυρώσεις. Ερωτικά ο μήνας έχει μια στασιμότητα που εξυπηρετεί όσες έχετε σχέση αλλά μάλλον απογοητεύει τις αδέσμευτες.

ΛΕΩΝ

Μετά τις δυσκολίες του Ιανουαρίου, ο Φεβρουάριος θα σας φανεί σχεδόν παιδική χαρά, χωρίς βέβαια να είναι ο απόλυτα εύκολος μήνας. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να λειτουργήσει θετικά σαν μια γέφυρα για να έλθετε σε επαφή ξανά με άτομα από τα οποία ίσως απομακρυνθήκατε το προηγούμενο διάστημα ενώ βοηθάει και στην τόνωση των προσωπικών σχέσεων. Σημαντικότερος τομέας το Φεβρουάριο αναδεικνύεται αυτός των οικονομικών, καθώς ένας-ένας οι πλανήτες εισέρχονται στους Ιχθύς και απαιτούν να αναλάβετε δράση ώστε να τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι εκκρεμότητές σας. Προσεκτικές πρέπει να είστε και με θέματα υγείας γιατί ενδέχεται να προκύψει η ανάγκη για μια μικροεπέμβαση (π.χ., στον οδοντίατρο).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος είναι ίσως ο πιο περίεργος (μαζί με το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου) μήνας της χρονιάς. Σιγά-σιγά η ενέργεια των πλανητών μεταφέρεται στους Ιχθύς, δηλαδή στον τομέα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών, και πιθανώς θα χρειαστεί να οδηγηθείτε σε κάποια ξεκαθαρίσματα ή ίσως νέες σχέσεις στη ζωή σας να περάσουν από κρας τεστ! Η λογική απέναντι στο συναίσθημα αυτόν το μήνα και είναι δύσκολο πραγματικά να προβλέψω τι θα επικρατήσει στο τέλος. Σε κάθε περίπτωση ας είστε προσεκτικές κυρίως σε επαγγελματικές σχέσεις, γιατί εκεί χρειάζεται ψυχραιμία και λογική, και όσο για τα προσωπικά σας μετρήστε καλά τις υποσχέσεις που σας δίνουν και δίνετε κι εσείς.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετά βατός ο Φεβρουάριος και μάλιστα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο και ιδιαίτερα ερωτικός αυτήν τη χρονιά! Έτσι έχετε αρκετούς λόγους να παρασυρθείτε από τον Άγιο Βαλεντίνο και να το «ζήσετε» ακόμα κι αν δεν πιστεύετε σε τέτοιες γιορτές. Η είσοδος των πλανητών στους Ιχθύς από την άλλη λειτουργεί σαν αντίβαρο στο συναισθηματισμό των ημερών δημιουργώντας έντονη κινητικότητα πιθανώς όμως και προβλήματα στην καθημερινότητα της δουλειάς σας και σε θέματα υγείας. Προσέξτε λοιπόν τη φυσική σας κατάσταση, κάντε αποτοξίνωση αυτόν το μήνα που προσφέρεται περισσότερο από τους άλλους και προσπαθήστε να δείχνετε ψυχραιμία σε αναβολές και καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα σας νταντέψει με πολλούς και ποικίλους τρόπους και κυρίως θα σας επιτρέψει να ζήσετε το «όνειρό» σας στον τομέα των ερωτικών σχέσεων. Για κάποιες μπορεί να είναι και ο μήνας της πρότασης γάμου, μιας σημαντικής νέας γνωριμίας, της επισημοποίησης μιας σχέσης, της σύλληψης ή της απόκτησης ενός απογόνου. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ομορφαίνει τις ώρες που περνάτε με την οικογένειά σας στο σπίτι ενώ προσφέρει βοήθειες και στην περίπτωση που θέλετε να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό ή να συζήσετε. Μετά τις 23/2 μπορεί να υπάρχει μια επιστροφή από το ερωτικό παρελθόν σας. Πριν πάρετε την απόφασή σας, όμως, σκεφτείτε ξανά τους λόγους που τελείωσε κάτι στο παρελθόν κι αν έχουν σταματήσει να ισχύουν τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα θέματα του σπιτιού γίνονται προτεραιότητα αυτόν το μήνα με μια πλειάδα πλανητών να παίρνουν σιγά-σιγά θέση στους Ιχθύς, το ζώδιο που για το δικό σας ηλιακό ωροσκόπιο συμβολίζει τις ρίζες, την οικογένεια ή το χώρο του σπιτιού. Μπορεί κάποια θέματα τα οποία προσπαθούσατε να αποφύγετε και σχετίζονται με το παρελθόν να έρθουν ξαφνικά στην επιφάνεια και αυτήν τη φορά πρέπει να τα αντιμετωπίσετε μια και καλή. Μέσα σε όλα βέβαια δεν θα λείπουν μετά τις 15/2 και τα μπερδέματα, οι αναβολές, οι παρεξηγήσεις με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς. Σταθερά στο πλευρό σας για να σας στηρίζει και να σας βοηθάει να αποφύγετε το χειρότερο η Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Η πανσέληνος στις 25/2 μπορεί να σας ζορίσει λίγο επαγγελματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Φεβρουάριος φέρνει ένα σωρό πληροφορίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να επιτύχετε τους στόχους σας αλλά αυτές οι ίδιες πληροφορίες χρειάζονται πιο προσεκτική προσέγγιση μετά τις 15/2 που αρχίζει σιγά-σιγά ο Ερμής να παίρνει θέση για την ανάδρομη πορεία του γιατί μπορεί να σας μπερδέψουν. Ιδιαίτερα προσεκτικές πρέπει να είστε το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα και με το μεταφορικό σας μέσον, το αυτοκίνητο, όταν ταξιδεύετε και αν μπορείτε αποφύγετε συμφωνίες και δεσμεύσεις. Ο Φεβρουάριος όμως είναι αρκετά συμπαθητικός για τα ερωτικά σας αλλά και τα οικονομικά και μάλιστα η Αφροδίτη στον Υδροχόο και η νέα σελήνη στο ίδιο ζώδιο κάνουν τονωτικές ενέσεις και στους δυο τομείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Λίγο πριν από τα γενέθλιά σας οι πλανήτες στήνουν ένα ξεχωριστό πάρτι στο ζώδιό σας αφού ούτε λίγο ούτε πολύ οι περισσότεροι μετά την 1η Φεβρουαρίου εισέρχονται σε αυτό. Κάμερες, φώτα, πάμε λοιπόν στο μήνα που σας θέλει πρωταγωνίστριες! Τρέξιμο, αγωνίες, νέα ξεκινήματα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, νέοι έρωτες όλα είναι μέσα στο σενάριο που σας ζητάει να βάλετε πρώτα τη φαντασία και το ένστικτό σας σε λειτουργία και μετά τη λογική. Μετά τις 15/2 σιγά-σιγά ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να σας μπερδέψει λίγο ή να φέρει κάποια σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας γι’ αυτό τοποθετήστε τα δύσκολα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα.