Οι πετσέτες Pestemal φτιάχνονται από λινό, βαμβάκι, ή οργανικό μπαμπού και βάφονται με φυτικές βαφές φιλικές στο δέρμα. Είναι εξαιρετικά ελαφριές και απορροφητικές και στεγνώνουν πολύ γρήγορα. Είναι ιδανικές για το καλοκαίρι αφού μπορείτε να τις τυλίξετε σε ρολό και να τις έχετε μαζί σας σε όλες τις εξορμήσεις σας. Ξεχάστε τις ασήκωτες βαλίτσες και τις τσάντες παραλίας  που βάραιναν τους ώμους. Mια Pestemal πετσέτα άλλωστε, είναι εξαιρετικά πολυχρηστική. Μπορεί να φορεθεί ως παρεό, σάλι, halter neck φόρεμα  ή να χρησιμοποιηθεί ως καλοκαιρινό ριχτάρι, τραπεζομάντηλο ή παιδική κουβέρτα.

 

Spring – Summer Collection 2015

Εντονα, ζεστά beach χρώματα με την πετσέτα Peacock και χαρούμενες αποχρώσεις από την collection Baklava, από μπαμπού και βαμβάκι. Διχρωμίες φούξια-μωβ στη σειρά Mercan και ρίγες κοραλί-λευκό στη σειρά Τellak, σε λινό και βαμβάκι. Οι σειρές Cyclades και Saronic θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι με έντονους συνδυασμούς λευκού, τυρκουάζ και φούξια ή με χρώματα εμπνευσμένα από τα χρώματα της άμμου και το μπλε του αιγαίου. Αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε την αίσθηση της κλασικής πετσέτας μπορείτε να επιλέξετε μια terry-peshtemal πετσέτα Markiz με πολύχρωμες ρίγες, όπου στη μία όψη είναι κλασική terry πετσέτα και στην άλλη όψη είναι παραδοσιακή peshtemal.

Οι άντρες έχουν και αυτοί το δικό το μερίδιο στην παραλία, με πιο σκούρες, γήινες αποχρώσεις και λιτά σχέδια όπως η σειρά Petra σε μπεζ και γκρι ή η σειρά Basic σε Indigo ή καφέ. Για μια εύκολη ανανέωση του στυλ σας, εξαιρετικά πρακτικά και όμορφα είναι και τα φουλάρια της Pestemal τα οποία θα τα βρείτε σε πολλά χαρούμενα χρώματα.

info.: Pestemal Brand Concept Store: Αδριανού 100, Πλάκα