Η ελληνική εταιρεία ΙΖΟΛΑ ιδρύθηκε το 1930 από τον Παναγιώτη Δράκου, επιχειρηματία από τη Θήβα. Για περισσότερο από 50 χρόνια αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες, με αρχικά δύο και στις συνέχεια περισσότερες μονάδες παραγωγής, να κατασκευάζει περίπου 800.000 συσκευές ετησίως απασχολώντας περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους.Το 1951 η Ιζόλα παρουσίασε την πρώτη κουζίνα και ένα χρόνο μετά το πρώτο ψυγείο, με ελληνική κατασκευαστική υπογραφή. Το brand εκτοξεύτηκε καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στις πωλήσεις ηλεκτρικών συσκευών ξεπερνώντας, μάλιστα, σε μερίδια το 48% έως και τα μέσατης δεκαετίας 1990. (πηγή: gedsa.gr)

«Η ΙΖΟΛΑ υπήρξε μια θρυλική μάρκα, υπόδειγμα δημιουργικότητας μέσα σε δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και νιώθουμε υποχρεωμένοι να δώσουμε στη νέα γενιά καταναλωτών την ευκαιρία να τη γνωρίσει, να την εμπιστευτεί και να την αγαπήσει, όπως οι προηγούμενες» δηλώνει ο πρόεδρος της εταιρείας , κ.Γιώργος Δημητρίου.

Ήδη, διατίθενται στα καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών οι πρώτες κουζίνες ΙΖΟΛΑ νέας εποχής, σε τρεις τύπους: εμαγιέ, κεραμικές και εντοιχιζόμενες καθώς και αυτόνομες εστίες.

Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει διακριτικές ρετρό αναφορές κυρίως στις ελεύθερες κουζίνες με τις εμαγιέ εστίες, ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα της νέας εποχής ΙΖΟΛΑ υιοθετούν τη σύγχρονη σχεδιαστική ματιά χωρίς υπερβολές και τάση προς hi-tech αισθητική ταυτότητα.

Τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους όμως είναι απόλυτα συνυφασμένα με τις σύγχρονες ανάγκες αλλά και με την εξέλιξη που έχει σημειωθεί στις λευκές συσκευές.


ZL6013-334X–ελεύθερη κουζίνα με κεραμικές εστίες


ZL6020-231– ελεύθερη κουζίνα με εμαγιέ εστίες


ZL1013-33X¨- εντοιχιζόμενος αυτόνομος φούρνος (επάνω στο εσωτερικό μπροστινό μέρος του κρυστάλλου της πόρτας υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο, την θερμοκρασία και το επίπεδο μαγειρέματος των βασικών γευμάτων)

ZL4VQ251 – Αυτόνομες κεραμικές εστίες

***Δείτε όλα τα νέαπροϊόντα ΙΖΟΛΑ